Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Frank Sinatran hittejä pursuava New York New York -konsertti Jyväskylän kaupunginteatterissa sunnuntaina

Frank Sinatran hittejä pursuava New York New York -konsertti Kaupunginteatterissa sunnuntaina

Tangokuninkaalliset Elina Vettenranta ja Marko Lämsä ovat Sinatran tunnelmissa draamallisessa konsertissa New York New York sunnuntaina 17.4. klo 17 Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Hittejä kuullaan sekä sykähdyttävinä sooloina että duettoina. Bändinä on HT Combo Big Band.

Kyseessä on uudenlainen Frank Sinatran tunnetuista lauluista inspiraationsa ammentava konsertti, jossa on mukana myös draamallisia elementtejä. Juonta kuljetetaan niin laulujen kuin repliikkien kautta. Puitteena toimii menneen maailman tunnelmaa henkivä Iso Omena, New York.

Romanttisessa tarinassa on myös ripaus jännitystä ja film noir-henkeä. Konsertissa kuullaan Sinatran hittejä sykähdyttävinä sooloina ja duettoina. Luvassa ovat muun muassa sellaiset klassikot kuten Strangers in the Night, New York New York, My Way, Over the Rainbow, Mack the Knife, Something Stupid, Fly Me to the Moon, Moon River ja All The Way. Konsertin on käsikirjoittanut ja ohjannut Saara Leutola.

lisätietoja
Hannu Timmerbacka, p. 0400 620 845

21.4.2016Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje