Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Korpilahdella osoitetaan hyvää mieltä vapunaatonaattona

Korpilahdella osoitetaan hyvää mieltä vapunaatonaattona

Korpilahden toimintakeskus ja päiväkeskus järjestävät yhdessä Humanistisen ammattikorkeakoulun kulttuurituottajaopiskelijoiden kanssa Hyvänmielenosoitus -vapputapahtuman Korpilahdella 29.4.2016. Tapahtuman iskulause on ”Hyvä mieli ei maksa mitään”, ja sillä halutaan tuoda Korpilahden yhteisöllinen ja ilmainen vappuperinne kaikkien saataville.

Perinteinen vappumarssi kohti Korpilahden satamaa lähtee Trio Primaveran -esityksen jälkeen Korpilahden päiväkeskukselta kello 11.45. Satamassa esiintyvät muun muassa vatsastapuhuja, jonglööri ja beatbox-artisti Taika-Petteri. Lisäksi Korpilahden yhtenäiskoulun opiskelijat esittävät musiikkia ja laulua. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös kaikille innokkaille avoin pukukisa, jonka teemana on tänä vuonna värikkyys. Paikalliset yrittäjät ja yhdistykset ovat lahjoittaneet tapahtumaan palkintoja. He ovat myös rahoittaneet tapahtuman muita tuotantokuluja, ja ovat tänäkin vuonna tärkeitä tapahtuman mahdollistajia.

Hyvänmielentilkkuja satamaan

Satamaan rakentuu tapahtuman aikana toimintakeskuksen ja päiväkeskuksen asiakkaiden sekä paikallisten koululaisten yhdessä kokoama yhteisötaideteos. Taideteos koostuu kehitysvammaisten, ikäihmisten sekä nuorten kankaanpainannan menetelmällä tekemistä hyvänmielentilkuista. Tekijät voivat kirjoittaa tai maalata tilkkuihin positiivisia mietteitä. Puuveneeseen koottava tilkkuteos jää ilahduttamaan paikallista maisemaa myös tapahtuman jälkeen.

Median edustajilla on mahdollisuus päästä seuraamaan hyvänmielentilkkujen tekemistä Korpilahden päiväkeskuksella 18.–20.4. klo 12–13 osoitteessa Levästentie 4–6, Korpilahti.

Lisätietoja

Korpilahden toimintakeskuksen ohjaaja Ulla Kutvonen, p. 014 266 3949, etunimi.sukunimi@jkl.fi

Korpilahden päiväkeskuksen ohjaaja Kati Jääskeläinen, p. 014 26 63795, etunimi.sukunimi@jkl.fi

14.4.2016Tuija Tiitinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje