Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kuvia ja kokemuksia vaelluksilta – retkeilijä Minna Jakosuon vaellusaiheinen ilta Jyväskylän pääkirjastossa ma 18.4.

Kuvia ja kokemuksia vaelluksilta – retkeilijä Minna Jakosuon vaellusaiheinen ilta Jyväskylän pääkirjastossa ma 18.4.

Jos olet intohimoinen retkeilijä tai kypsyttelet ajatusta retkeilyharrastuksen aloittamisesta, nyt kannattaa olla kuulolla. Retkeilijä, kouluttaja ja blogisti Minna Jakosuo kertoo lyhyemmistä retkistään ja pidemmistä vaelluksistaan eri paikoissa ja erilaisissa olosuhteissa. Jakosuo kertoo kokemuksistaan valokuvien kera. Tilaisuus järjestetään Jyväskylän pääkirjaston pienessä luentosalissa maanantaina 18.4. klo 18.00.

Minna Jakosuo on intohimoinen luonnossa liikkuja. Hän on keskisuomalainen kolmen lapsen äiti ja harrastaa retkeilyä lyhyistä päiväretkistä kuukauden yksinvaelluksiin kajakilla, suksilla ja kävellen – kaikkina vuodenaikoina. Hän testaa myös retkeilyvarusteita ja kehittelee uusia retkiruokareseptejä, ja välittää näin hyödyllistä tietoa muille vaeltamisesta kiinnostuneille.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!

Tapahtuma on osa Keski-Suomen päivän ohjelmaa: http://www.keskisuomi.fi/kspaiva
Minna Jakosuon blogi: http://aloneinthewild.net/

Lisätietoja:
Marianna Tiensuu, kirjastovirkailija, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto, p. 014 266 4120, marianna.tiensuu(at)jkl.fi

12.4.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje