Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Anne Alhon ja Juhani Petäjäniemen teoksia esittelemässä Tiitus Petäjäniemi ja Harald Karsten Jyväskylän taidemuseossa pe 15.4.

Anne Alhon ja Juhani Petäjäniemen teoksia esittelemässä Tiitus Petäjäniemi ja Harald Karsten Jyväskylän taidemuseossa pe 15.4.

Anne Alhon ja Juhani Petäjäniemen näyttelyyn tutustutaan Alhon puolison kuvataiteilija Harlad Karstenin ja Petäjäniemen pojan kuvataiteilija Tiitus Petäjäniemen kanssa. Harppujen 10-vuotiskonsertissa Lauletaan muotin vierestä. Ilmoittautuminen käynnissä Tiitus Petäjäniemen värikokeilukurssille, jossa kokeiden aiheena ovat värin rinnastuminen, suhteellisuus ja väri kokemuksena.

Taiteilijatapaamisessa Harald Karsten ja Tiitus Petäjäniemi pe 15.4. klo 16.30–17.30

Värit ja teräs kohtaavat kahden taiteilijaiältään nuorena menehtyneen mestarin näyttelyssä. Kuvanveistäjä Anne Alhon (1955–2010) ja kuvataiteilija Juhani Petäjäniemen (1956–2015) näyttely on esillä taidemuseon Holvissa 15.4.–22.5.
Aloite näyttelystä tuli Anne Alhon elämänkumppanilta Harald Karstenilta sekä Juhani Petäjäniemen pojalta Tiitus Petäjäniemeltä, jotka esittelevät näyttelyn yleisölle taiteilijatapaamisessa pe 15.4.

vapaa pääsy

Linkki näyttelytiedotteeseen: http://www.jyvaskyla.fi/taidemuseo/nayttelyt/2016/alhopetajaniemi

Naiskuoro Harput – 10 vuotta muotin vierestä. Museotavaraa -juhlakonsertti ma 18.4. klo 19–20

Naiskuoro Harput juhlii Keski-Suomen päivää aloittaen ensimmäisen täyteen tulevan vuosikymmenensä tapahtumat otsikolla Museotavaraa. Kymmenvuotisen uransa aikana Naiskuoro Harput on toiminut erityisesti keski-ikäisten naisten äänitorvena ja vertaistukena. Yhdeksän naisen voimalla syntyneet elämänläheiset ja rohkeat lyriikat ovat yleisöpalautteen perusteella koskettaneet lukuisia naisia, mutta myös miehiä. Harppujen huumorin sävyttämiä esityksiä on kiitetty terapeuttisesta ja voimauttavasta tehosta.

Konsertti kestää vajaan tunnin.

Liput 5 €, puoli tuntia ennen ovelta käteisellä.

Ilmoittautuminen on käynnissä värikokeilukurssille:

Värikokeilutyöpaja la 23.4. klo 12–16
Kokeidemme aiheena ovat värin rinnastuminen, suhteellisuus ja väri kokemuksena. Työvälineinä ovat guassi, paperi ja tunteet.
Ohjaajana kuvataiteilija Tiitus Petäjäniemi.
Kesto: 4 h
Ryhmäkoko: 10–12
Hinta: 25 €
Ilmoittautuminen museolehtori Sirpa Turpeiselle sirpa.turpeinen(at)jkl.fi

Jyväskylän taidemuseo
Kauppakatu 23
avoinna ti–su klo 11–18
puh. 014 266 4391
taidemuseo[at]jkl.fi

Lisätietoja:
Sirpa Turpeinen, museolehtori, Jyväskylän taidemuseo,,puh. 050 542 0591

http://www.jyvaskyla.fi/taidemuseo

8.4.2016Leena Lokka

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje