Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Linkki-VIP-kyytitilaukset ohjautuvat vielä vähän aikaa kuljettajille

Jyväskylän Linkki-VIP-kyytitilaukset ohjautuvat vielä vähän aikaa kuljettajille

Uusi kyydinvälityspalvelu aloitti Jyväskylässä toimintansa 1. huhtikuuta. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Linkki-VIP-palveluliikenteen tilauspuheluiden piti ohjautua 1.4. alkaen kyydinvälityskeskukseen. Keskuksen ja Linkki-VIP-autojen välisessä tiedonsiirrossa on kuitenkin ilmennyt ongelmia, joiden takia toimintoja joudutaan hienosäätämään. Sillä välin Linkki-VIP-kyytitilaukset ohjautuvat aikaisempaan tapaan suoraan kuljettajille.

Asiakkaan näkökulmasta puhelun vastaanottajatahon vaihtumisella ei ole merkitystä. Tilaukset otetaan vastaan ja asiakkaita kuljetetaan kuten tähänkin saakka. Kyse on väliaikaisesta järjestelystä: kun tilausten ohjaukset saadaan varmistettua kitkattomiksi, tilauspuhelut voidaan kääntää sovitusti kyydinvälityspalveluun ja keskus välittää tilauksen ajoneuvojärjestelmän kautta autoon.

Jyväskylän palveluliikenteen Linkki-VIP-autot liikennöivät aikataulujensa mukaisesti omilla alueillaan. Kyytiin pääsee matkan varrelta autojen aikataulupisteiltä ilman ennakkotilauksia. Jos haluaa tilata noudon kotiovelta, se tilataan ennakkoon samoista autojen puhelinnumeroista kuin aikaisemminkin. Asiakas maksaa kyydin tilauspuhelusta normaalin paikallis- tai matkapuhelinverkkomaksun hinnan, ilman erillisiä palvelumaksuja. Linkki-VIP-autojen reitit, aikataulut ja tilausnumerot löytyvät osoitteesta www.jyvaskyla.fi/liikenne/palvelu.


Lisätiedot: kuljetussuunnittelija Sari Hyötyläinen, p. 014 266 7707, sari.hyotylainen[at]jkl.fi

7.4.2016Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje