Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Sinfonian koko perheen vauhdikas musiikkisatu Hilla ja Liisi valtaa estradin 20.4.

Jyväskylä Sinfonian koko perheen vauhdikas musiikkisatu Hilla ja Liisi valtaa estradin 20.4.


Hilla ja LiisiJyväskylä Sinfonia tarjoaa koko perheelle elämyksellisen musiikki-illan, kun uusi ja vauhdikas musiikkisatu Hilla ja Liisi on ohjelmassa keskiviikkona 20.4. Konsertti sisältää värikästä sävelkylpyä niin perheen pienille kuin suuremmillekin kuulijoille, kun Hilla ja Liisi pohtivat lauluissaan arkielämän teemoja – hampaan irtoamista, pukuleikkejä ja kaveruutta.

Konsertteja on saman illan aikana kaksi: klo 17.30 ja 19.00 Jyväskylän teatteritalon suurella näyttämöllä. Konsertin kesto on 45 minuuttia ja sitä suositellaan 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Musiikkisadun säveltäjäkolmikko Mari Kätkä, Ulla Piispanen ja Tuomas Kesälä nähdään myös konsertin solisteina: Kätkä ja Piispanen laulajina ja BumtsiBumistakin tuttu Kesälä pianistina. Tärkeän osansa teokseen tuovat Kypärämäen musiikkiluokkien kuoro sekä satutaiteilija Petronellan upea, visuaalinen maailma satumaisine piirroksineen. Konsertin kapellimestarina nähdään Jarkko Kiiski.

Jyväskylän kaupunginkirjaston väki pystyttää Pop Up -kirjaston yleisölämpiöön konsertti-illan ajaksi. Omalla kirjastokortilla voi lainata suoraan mukaan kirjaston aineistoa, kuten lapsille sopivia kirjoja sekä cd-levyjä.


Lue lisää konsertista
Hilla ja Liisi -produktio
Kuvapankki

Liput:
10 €, OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille 8 € teatterin lippumyymälästä tai
12,50 € (hinta sisältää palvelumaksun) Lippupisteestä

Lisätiedot:
Viestintä- ja markkinointipäällikkö Jenni Hakola
p. 014 266 4167
jenni.hakola[at]jkl.fi

7.4.2016Jenni Hakola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje