Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Finnhits-laulut soivat Jyväskylän kaupunginkirjaston Minnansalissa 8.4.

Finnhits-laulut soivat Jyväskylän kaupunginkirjaston Minnansalissa 8.4.

Jaana Elorannan rempseällä otteella vetämät Laulusta voimaa -yhteislaulut jatkuvat perjantaina 8.4. ja silloin Jyväskylän pääkirjaston Minnansalissa (Vapaudenkatu 39-41) lauletaan kaikille tuttuja Finnhits-iskelmiä menneiltä vuosikymmeniltä. Kello 13 alkavaan tilaisuuteen on vapaa ja esteetön pääsy.

Laulusta voimaa -tilaisuudet ovat tänä keväänä olleet todella suosittuja. Maaliskuussa Minnansali oli ääriään myöten täynnä innokkaita laulun ystäviä. Yhteislaulujen jälkeen yleisön joukosta kuului tyytyväisiä kommentteja, että kylläpä oli mukava laulaa rinta rottingilla ja toiveita, että tilaisuuksia järjestettäisiin jatkossakin.

Yhteislaulutilaisuus kestää noin puolitoista tuntia ja sen jälkeen voi nautiskella alennushintaan tuoreet pullakahvit Kahvila Novellissa kirjaston alakerrassa. Tilaisuuden järjestelyistä vastaa Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut.

Kuvia tiedotuskäyttöön aiemmin järjestetyistä Laulusta voimaa -tilaisuuksista: http://bit.ly/1mZAWZZ

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
terho.valkonen(at)jkl.fi
p. 014 266 4045

http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/laulustavoimaa

5.4.2016Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje