Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kansalaisopiston Taiteiden leiri kutsuu kesäkuussa 8–12-vuotiaita ─ ilmoittautuminen alkaa 1.4.

Jyväskylän kansalaisopiston Taiteiden leiri kutsuu kesäkuussa 8–12-vuotiaita
─ ilmoittautuminen alkaa 1.4.

Kesäloman ensimmäinen viikko on varattu salaperäisille kohtaamisille. Jyväskylän kansalaisopisto järjestää kaikille 8–12-vuotiaille tarkoitetun Taiteiden leirin heti koulun kesälomakauden käynnistyttyä 6.–10.6. Leiri toteutetaan päiväleirinä Luonetjärven koulun viihtyisässä ympäristössä.

Tänä vuonna leirin teemana on valon ja varjon kohtaaminen. Lapset tutustuvat ikiaikaiseen hyvän ja pahan kisailuun luovassa ilmapiirissä. Muun muassa kuvataidepajassa lapset pääsevät rakentamaan valoisan ja varjoisan puolen hahmoja sekä niille sopivia ympäristöjä erilaisista materiaaleista. Leirin loppunäytöksessä koetaan huikea taiteiden välinen ilottelu.

Jokainen leiriläinen saa kuvataiteen, musiikin, sanataiteen ja teatteritaiteen opetusta. Leirille osallistuminen ei edellytä minkään taiteenlajin aiempaa harrastamista, pelkkä kiinnostus ja uteliaisuus riittävät. Ota siis mukaan kimpsut ja kampsut – tiedossa on kivaa tekemistä ja uusiin kamuihin tutustumista!

Leiri on avoinna klo 8–16 ja opetusta työpajoissa järjestetään klo 10–15. Osallistumismaksu 130 euroa sisältää opetuksen, käytettävät materiaalit ja lämpimän ruuan. Sisaralennus on 20 euroa.

Luonetjärven koulu sijaitsee osoitteessa Koulukatu 6, 41160 Tikkakoski.

Leirille ilmoittaudutaan 30.4. mennessä osoitteessa https://opistopalvelut.fi/jyvaskyla.

Lisätietoja:
Pirjo Linna, opistosihteeri, p. 014 266 4079
Sari Talvio, musiikinopettaja, p. 050 372 7359

www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto/lapsetjanuoret

1.4.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje