Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Itupiilo-aarteenetsintä houkuttelee jyväskyläläisiä kevääseen

Itupiilo-aarteenetsintä houkuttelee jyväskyläläisiä kevääseen

Torstaina 31.3. alkava neljän päivän mittainen Itupiilo-aarteenetsintäpeli tuo jännitystä loppuviikkoon. Kilpailun tarkoituksena on kannustaa osallistujia ulos kokemaan alkava kevät ja tutustumaan kaupunkivihreään sen eri muodoissa.

Kilpailussa etsitään aarretta Instagramissa @itupiilo annettavien kuvavihjeiden perusteella Jyväskylässä, Mikkelissä, Espoossa, Turussa, Porissa ja Tampereella.

Jyväskylän tunniste on #itupiilo#ItuJKL. Kilpailusta saa tietoa myös tapahtuman Facebook-sivulta https://www.facebook.com/events/1659250997672052/.

Ensimmäinen Jyväskylän vihje julkaistaan torstaina 31.3. klo 16. Aarteita on piilotettu joka päivälle torstaista sunnuntaihin. Jokaiselle päivälle on omat piilonsa.

Ensimmäisille Itupiilon löytäjille on luvassa palkinto piilopaikalla. Myöhästyneiden ei kannata vaipua epätoivoon, sillä kaikkien Itupiilon löytäneiden on mahdollista ilmoittautua mukaan arvontaan, jonka pääpalkintoina ovat Kekkilän viljelylaatikko ja viherseinä. Luvassa on myös pienempiä palkintoja.

Kampanja on osa valtakunnallista Vihervuotta 2016. Jyväskylässä käytännön toteutuksesta vastaavat Jyväskylän ympäristöluotsit.


Lisätietoja:
- Tiia Naskali, projektisihteeri Vihervuosi – Gröna Året 2016, tiia.naskali[at]vyl.fi, p. 050 4381 860
- Tarja Ylitalo, Jyväskylän kaupunki, tarja.ylitalo[at]jkl.fi, p. 014 266 5151

30.3.2016Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje