Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lähde matkalle taiteen maailmaan! Haku Jyväskylän kansalaisopiston lasten ja nuorten taiteen perusopetukseen alkaa 1.4.

Lähde matkalle taiteen maailmaan! Haku Jyväskylän kansalaisopiston lasten ja nuorten taiteen perusopetukseen alkaa 1.4.

Jyväskylän kansalaisopistoTaiteen perusopetus tarjoaa alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille kuvataiteen, musiikin, sanataiteen ja teatteritaiteen opetusta viihtyisässä opiskeluympäristössä. Opinnot voi aloittaa missä tahansa ikävaiheessa. Haku päättyy 30.4., ja opetusryhmät alkavat elokuussa.

– Taideharrastus antaa lapsille ja nuorille elämyksiä ja eväitä elämää varten. Monipuoliset vaihtoehdot sekä eri ikäryhmille suunnatut taitotasot mahdollistavat pitkäkestoisen ja tavoitteellisen opiskelun, Jyväskylän kansalaisopiston sanataidekoulun sanataiteen opettaja Pia Niskanen kuvailee.

Taiteiden perusopetus on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille ja tapahtuu pääsääntöisesti ryhmissä.

- Ryhmäopetuksessa korostuu hyvä yhteishenki ja luomisen ilo. Oppilaiden mielestä uuden harrastuksen ohella parasta ovatkin kaverit ja yhdessä vietetty aika, Niskanen kertoo.

Poikkeuksen ryhmäopetukseen muodostaa musiikki, jossa tarjolla on myös yksilötunteja. Siten soittajalle pystytään takaamaan riittävä yksilöllinen huomio.

Ilmoittautumisen jälkeen uusi oppilas voi käydä kaksi kertaa tutustumassa opetukseen ennen kuin tekee lopullisen päätöksen harrastuksen aloittamisesta. Lisätiedot sekä ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen 1.–30.4.2016 osoitteessa www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto/lapsetjanuoret

Lisätietoja:
Pirjo Linna, opistosihteeri, Jyväskylän kansalaisopisto, p. 014 266 4079
Pia Niskanen, sanataiteen opettaja, Jyväskylän kansalaisopisto, p. 014 266 4084

30.3.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje