Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Yhteishaku menossa - Jyväskylän korkeakouluissa tarjolla 3500 paikkaa

Yhteishaku menossa - Jyväskylän korkeakouluissa tarjolla 3500 paikkaa

 Hae Jyväskylän korkeakouluihin 6.4.2016 mennessä 16.3. alkaneessa valtakunnallisessa yhteishaussa.

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa voit suorittaa tutkinnon päivä- tai monimuotototeutuksena, täydentää osaamistasi tai hankkia ammatillisen opettajan pätevyyden. Täydennyskoulutus ja avoin amk tarjoavat lyhytkestoisempia kursseja, joiden kautta voit täydentää osaamistasi. Yrityksille räätälöidään myös kursseja yksilöllisene tarpeeseen.

Kevään 2016 yhteishaussa Jyväskylän ammattikorkeakoulu tarjoaa lähes 1200 aloituspaikkaa seitsemällä eri alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivä- tai monimuotototeutus. Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

Lue lisää:
http://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Tutkinnot/

Humak on valtakunnallinen verkostoammattikorkeakoulu. Se toimii Jyväskylässä, Kuopiossa ja Turussa sekä pääkaupunkiseudullaHelsingissä, Kauniaisissa ja Nurmijärvellä.

Humak kouluttaa hyvin työllistäviin, yhteisöllisiin ja ihmisläheisiin ammatteihin: järjestö- ja nuorisotyön moniosaajia, kulttuurituotannon organisaattoreita ja luovan talouden kehittäjiä sekä tulkkausalan ammattilaisia. Suvaitsevaisuus, avoimuus, inhimillinen vuorovaikutus ja toisen kunnioittaminen ovat Humakin perusarvoja ja ne heijastuvat kaikkeen toimintaan.

Lue lisää:
http://www.humak.fi/opiskelijaksi/yhteishaku/

Hae yhteishaussa Jyväskylän yliopistoon! Yhteishaussa haetaan kandidaatin ja maisterin tutkintoihin johtaviin koulutuksiin. Jväskylän yliopisto tarjoaa opiskelumahdollisuuksia lähes sadassa eri oppiaineessa seitsemässä eri tiedekunnassa. Yliopistosta löydät halutut opiskelualat: humanistinen, kauppatieteellinen, luonnontieteellinen, IT, yhteiskuntatieteellinen, kasvatustieteellinen ja psykologia. Jyväskylässä on myös Suomen ainoa liikuntatieteellinen tiedekunta.

Tutustu monialaisen yliopiston tarjontaan ja löydä itsellesi sopiva ala.

Lue lisää:
https://www.jyu.fi/hae

30.3.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje