Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän perusopetuksesta pyydetään huoltajien arviota, vastausaikaa 12.4. saakka

Jyväskylän perusopetuksesta pyydetään huoltajien arviota, vastausaikaa 12.4. saakka

Kaupunki pyytää 12 000 koululaisen huoltajia arvioimaan ja antamaan palautetta Jyväskylän perusopetuspalveluista ajalla 30.3.-12.4.2016. Vastauslinkki sähköiseen kyselyyn lähetetään huoltajille Wilma-tiedotteena ja se on auki 30.3. alkaen. Huoltajien toivotaan vastaavan koulunkäyntiin liittyviin kysymyksiin yhdessä koululaisensa kanssa. Aikaa kyselyyn vastaamiseen menee noin 15 minuuttia.

Kehittämistyötä yhdessä kotien kanssa

Koulupalvelukyselyllä halutaan saada kotien näkökulma ja yleiskuva Jyväskylän perusopetuspalveluista ja opetuksen järjestämisestä. Palautetta hyödynnetään opetuksen kehittämisessä, muun muassa koululaisen hyvinvoinnin, oppimisen edistämisen ja tukemisen sekä kodin ja koulun välisen yhteistyön näkökulmista.

Huoltajat arvioivat ja antavat palautetta muun muassa koulun johtamisesta, opettajan opetustyöstä, lapsen oikeudenmukaisesta kohtelusta, kodin ja koulun yhteistyöstä ja oppimisen edistymisen arvioinnista. Oppimisympäristöjä, perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta Jälkkäriä sekä koulujen kerhotoimintaa arvioidaan osana koululaisen turvallista arkea.

Tulokset toukokuussa

Kyselyn tulokset valmistuvat toukokuussa ja niitä hyödynnetään jo seuraavan lukuvuoden suunnittelussa. Huoltajien kanssa tuloksia käsitellään syksyllä kouluilla muun muassa vanhempainilloissa.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Tarja Tuomainen, perusopetus, p. 014 266 4004
palvelujohtaja Ulla Törmälä, perusopetus, p. 014 266 4984
palvelujohtaja Tuija Rasinen, perusopetus, p. 014 266 4985

29.3.2016Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje