Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kansainvälinen romanipäivä kutsuu kaikki jyväskyläläiset juhlaan

Kansainvälinen romanipäivä kutsuu kaikki jyväskyläläiset juhlaan

Kansainvälistä romanipäivää vietetään Jyväskylässä perjantaina 8.4.2016. Jyväskylän romaniyhteisö kutsuu kaikkia, myös muita kuin romaniyhteisöön kuuluvia jyväskyläläisiä, avoimeen juhlaan, joka pidetään Kansalaistoimintakeskus Matarassa osoitteessa Matarankatu 6 kello 17-19. Kansainvälisen romanipäivän tarkoitus on lisätä tietoisuutta romaneista ja romanikulttuurista.

Juhla alkaa kello 17 tarjoilulla. Sen jälkeen esittäytyvät Jyväskylän romanihankkkeet Rainer sekä Jyväskylän romaninuorten yhdistyksen hanke Valoa elämään. Juhlassa esiintyy myös Amengo Drom –yhtye, joka soittaa gipsy swing -tyylistä kitaramusiikkia.

Tilaisuuden järjestävät Jyväskylän seudun romanityöryhmä, Jyväskylän seudun romaninuoret JyväsRoma ry, Rainer- hanke ja Valoa elämään - hanke.

Rainer-hanke edistää keskisuomalaisten romanien etenemistä kohti työelämää. Hanketta hallinnoi Jyväskylän kaupunki ja sen osatoteuttajina toimivat Jyväskylän ammattikorkeakoulu sekä Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus. Hanke on Euroopan sosiaalirahaston osarahoittama. Rahoittaja on Keski-Suomen ELY-keskus.

Lisätietoja:

puheenjohtaja Ritva Anttonen, Jyväskylän seudun romanityöryhmä, p. 050 347 1022

ohjaaja Kirsi Florin, sosiaalityö, Jyväskylän kaupunki, p. 050 311 8898

29.3.2016Tuija Tiitinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje