Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupunginjohtaja kätteli Jyväskylän viidesluokkalaiset 23.3.2016

Jyväskylän kaupunginjohtaja kätteli Jyväskylän viidesluokkalaiset 23.3.2016

 Jyväskylän kaupunginjohtaja kätteli Jyväskylän viidesluokkalaiset 23.3.2016 Kaupunginjohtaja Timo Koivisto isännöi 5-luokkalaisten vastaanottoa keskiviikkona 23.3. Jyväskylän Paviljongissa. Vuoden 2016 vastaanotto oli 11:s kerta. Vastaanotto oli osa kaupungin jokavuotisia syntymäpäiväjuhlallisuuksia, kaupunki täytti 22.3. 179 vuotta.

Viidesluokkalaisia oli tänä vuonna yhteensä 1400 kaikista Jyväskylässä toimivista kouluista. Kaupunki oli järjestänyt oppilaille linja-autokuljetuksen.

Kättelyn jälkeen oppilaat, opettajat ja avustajat siirtyivät nauttimaan herkkuja. Ennen varsinaista juhlaa oppilailla oli mahdollisuus tavata JYPin, JKU:n ja Happeen urheilijoita ja saada nimikirjoituksia.

Juhlan ohjelmassa oli kaupunginjohtajan tervehdys ja oppilaiden tervehdys, jonka tänä vuonna esittivät Lohikosken koulun viidesluokkalaiset Verna Moisander ja Väinö Virkkunen.

Jyväskylän Naisvoimistelijoiden 12 - 14 -vuotiaiden Limetit-ryhmä esitti kilpailuohjelman, jonka he esittävät toukokuussa Barcelonassa käytävissä kansainvälisissä kilpailuissa.

Päivän yllätysesiintyjä oli Kasmir, joka sai yleisön laulamaan ja innokkaasti eläytymään musiikin tahdissa. Juhlan juontajana toimi Jouni Huhtaniemi.

23.3.2016Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje