Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän liikuntapalvelut kerää tietoa kuntalaisten liikuntakäyttäytymisestä

Jyväskylän liikuntapalvelut kerää tietoa kuntalaisten liikuntakäyttäytymisestä

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut toteuttaa maalis-huhtikuussa 2016 laajan kyselytutkimuksen, jonka tavoitteena on selvittää kuntalaisten liikunta-aktiivisuutta ja -tottumuksia sekä tyytyväisyyttä kaupungin liikuntapalveluihin. Aineisto kootaan maaliskuun aikana, ja siitä vastaa jyväskyläläinen tutkimusyritys Tietoykkönen Oy. Tutkimus tehdään puhelinhaastatteluina ja verkkokyselyn avulla. Otoksen laajuus on 2 000 henkilöä.

Kyselytutkimuksen tuloksista raportoidaan kuntalaisille tutkimuksen valmistuttua kevään 2016 aikana. Tuloksia tullaan hyödyntämään liikuntapalvelujen kehittämistyössä ja kaupungin uudessa liikuntasuunnitelmassa. Vuoden 2016 loppuun mennessä valmistuvassa Jyväskylän kaupungin liikuntasuunnitelmassa määritellään liikuntapalvelujen strategisia linjauksia ja kehityskohteita tuleville vuosille. Suunnitelma toimii ohjeistavana asiakirjana liikuntapalvelujen henkilöstölle ja luotettavana tietolähteenä Jyväskylän kuntalaisille.

Lisätietoja:
palvelujohtaja Ari Karimäki p. 014 266 4001, ari.karimaki[at]jkl.fi
liikuntajohtaja Pekka Sihvonen p. 014 266 4247, pekka.sihvonen[at]jkl.fi

18.3.2016Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje