Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän päivillä lauantaina 19.3. on tarjolla ilmaista Linkki-VIP-kyytiä!

Jyväskylän päivillä lauantaina 19.3. on tarjolla ilmaista Linkki-VIP-kyytiä!

Jyväskylän palveluliikenteen Linkki-VIP–autoissa matkustaminen on Jyväskylän 179. syntymäpäivien kunniaksi maksutonta lauantaina 19.3. kello 9-15. Jos et aiemmin ole matkustanut terhakoilla palveluliikenteen ”pikkulinkeillä”, tervetuloa nyt tutustumaan. Ilmaiskyytien lisäksi autoissa on luvassa musiikillisia yllätysohjelmanumeroita laulusta saha- ja didgeridoo-soitantaan!


Lauantain 19.3.aikataulut ja reitit

Linkki-VIP-autot liikennöivät Jyväskylän syntymäpäiväviikon lauantaina 19.3. pääosin normaalien reittien ja aikataulujen mukaisesti. Aikataulutiedot löytyvät palveluliikenneoppaista sekä nettisivulta www.jyvaskyla.fi/liikenne/palvelu.

Ilmaispäivän liikenteessä on muutamia poikkeuksia, jotka kannattaa ottaa matkan suunnittelussa huomioon:

  • Kyytiin pääsee vain Linkki-VIP-reittien aikataulupisteiltä
  • Ei puhelintilauksia tai kuljetuksia kotiovelta
  • Kyytiin pääsyä ei ilmaispäivänä voida taata – tärkeille menoille kannattaa miettiä varakyyti!
  • Palokan auto 5:n reitti la 19.3. lähtee Palokan terveysaseman pihasta ja ajaa reittiä Palokan keskusta - Palokan marketit - Asemakatu
  • Vaajakosken auto 6 lähtee la 19.3. Vaajakosken kirjaston pysäkiltä ja ajaa reittiä Vaajakosken keskusta - Seppälän Prisma – Asemakatu
  • Auto 4 liikennöi lauantaina Keltinmäessä (ei Säynätsalossa)


Linkki-VIP – yksilöllisempää joukkoliikennettä

Jyväskylän Linkki-VIP-autoja on yhteensä kuusi. Autot ovat vihreitä ”mini-Linkkejä” eli pienoisbusseja, joissa kussakin on 14 matkustajapaikkaa. Pyörätuoleille ja lastenvaunuille autoissa kaksi paikkaa. Normaalisti Linkki-VIP-autot liikennöivät keskellä päivää maanantaista perjantaihin kukin omilla kuljetusalueillaan. Palveluja voi käyttää kuka tahansa jyväskyläläinen ikään tai kuntoon katsomatta. Liikenteessä ovat käytössä Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Waltti-liput sekä –hinnat.

Linkki-VIP on oiva valinta asiointimatkoille, kun mielii yksilöllisempää ja leppoisampaa joukkoliikennepalvelua. Tarkempaa tietoa matkustamisesta, aikatauluista ja pysäkeistä www.jyvaskyla.fi/liikenne/palvelu.

Jyväskylän päivistä löytyy lisätietoa nettisivuilta http://www.jyvaskyla.fi/paivat ja Facebookista http://on.fb.me/1UMv0R5.


Lisätiedot:
kuljetussuunnittelija Sari Hyötyläinen, p. 014 266 7707, sari.hyotylainen[at]jkl.fi

17.3.2016Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje