Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Nuorisopalvelujen Walkers-toimintaa 18.3. alkaen myös Wauto-autolla eri puolille Jyväskylää

Nuorisopalvelujen Walkers-toimintaa 18.3. alkaen myös Wauto-autolla eri puolille Jyväskylää

Jyväskylän nuorisopalvelujen Walkers-toiminta saa uuden toimintamuodon, kun Jyväskylän katukuvaan ilmestyy perjantaina 18.3. Wauto-auto. Walkers on 12-18 –vuotiaille suunnattua matalan kynnyksen toimintaa. Walkers-kahvilassa Veturitalleilla ja Wauto-autossa nuoret voivat tavata kavereitaan ja viettää aikaansa turvallisesti. Wautolla päästää viemään toimintaa myös alueille, joissa ei nuorille ole vielä tiloja kokoontumiseen.

–Nyt meillä on toimintaa kahdessa pisteessä. Toivon, että Wauton myötä nuoret löytävät paremmin tiensä myös Veturitalleilla perjantai-iltaisin toimivaan Walkers-kahvilaan, kertoo Seppo Pohjolainen kaupungin nuorisopalveluista.

Walkersissa nuoria kohtaavat koulutetut vapaaehtoistyöntekijät eli Waparit. Waparit kohtaavat nuoria tavallisina ja turvallisina aikuisina antaen heille aikaansa jutustellen, pelaillen ja Walkers-kahvilan käytännön tehtäviä hoitaen. Lisäksi jokaisessa Walkers-kahvilassa on paikalla Jyväskylän nuorisopalvelujen nuorisonohjaajat.

Wauto-auto on liikkeellä joka torstai klo 16–21 ja perjantai klo 14–22 sekä kerran kuukaudessa myös lauantaisin klo 17 -24 kesäkuun alkuun saakka. Syksyn toiminta käynnistyy syyskuussa ja jatkuu vuoden 2016 loppuun saakka.

Aseman Lapset ry:n omistama Wauto-auto on lainassa Jyväskylän nuorisopalveluilla kevään ja syksyn 2016 ajan. Walkers-kahvilatoiminta kytkeytyy tiiviisti nuorten katupäivystys Synkkiksen toimintaan. Yhteistyötä tehdään tiiviisti myös Aseman Lapset ry:n kanssa.

Lisätietoja:
nuorisonohjaaja Seppo Pohjolainen, Jyväskylän nuorisopalvelut, p. 014 266 4861

16.3.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje