Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän keskustassa karkeloidaan Keväänavausta 18.-19.3.2016

Jyväskylän keskustassa karkeloidaan Keväänavausta 18.-19.3.2016

Kompassilla, kuvaaja Tuula KeskinenMaaliskuussa on jo aika siirtää katseet lisääntyvään valoon ja kutsua kevät tervetulleeksi Keväänavauksen merkeissä 18.- 19.3.2016. Koska yhdessä tekeminen on mukavampaa, juhlitaan samana viikonloppuna sekä keskustan Keväänavausta että Jyväskylän syntymäpäiviä.

Keväänavaus näkyy myös kauppakeskuksissa ja liikkeissä erilaisen ohjelman merkeissä. Viimevuotiseen tapaan tapahtuma tuo kevään uudet ideat niin sisustukseen kuin pukeutumiseen näyttävästi esille ja muu ohjelma koostuu mm. musiikista, esittelyistä ja tietysti huipputarjouksista!

Kävelykadulla tunnelmoidaan kevättä markkinoiden muodossa, kun supersuosittu Kävelykadun kauppahalli avaa taas ovensa. Markkinamyyjät alkavat heräillä talviuniltaan ja tuovat tuotteensa taas kuluttajille virkein mielin. Tuttuja tuotteita on taas tarjolla, kuten myös uusia tuttavuuksia. Myynnissä on esimerkiksi käsitöitä, sisustustuotteita, vaatetusta sekä elintarvikkeita.

Jyväskylän päivät juhlistavat kaupungin syntymäpäiviä kulttuuripitoisella ohjelmallaan. Ohjelma rantautuu myös kävelykadulle lauantaina 19.3, kun jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army esiintyy Kompassilla klo 15 ja 15.30 (säävaraus).
Jyväskylän päivien ohjelma

Mikä nimeksi yhdistetylle Pyörä- ja roskapartiolle? Vuonna 2015 toiminnan varmistamiseksi yhdistyneet roskapartio ja pyöräparkki työllistävät tulevana kesänä yhteensä noin 10 nuorta 4H:n kautta. Jyväskylän kiinteistönomistajien, kaupungin ja Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry:n mahdollistamalle toiminnalle etsitään uutta nimeä Facebookissa 18.3 asti, jossa myös voittajaehdotus julkistetaan.
Tapahtuma Facebookissa

Viikonloppu on keskustan alueella superviikonloppu, sillä tapahtumat ovat levittäytyneet koko keskustan alueelle. Toivolan Vanhalla Pihalla nautiskellaan tulevaa pääsiäistä Pääsiäispihalla, Sataman edustalla Jyväsjärvellä vietetään Päivää vetten päällä ja myös Päijänteen Ympäriajo eli tutummin Päitsi, käväisee huoltotauolla Lutakon aukiolla lauantaina noin klo 19.00 alkaen.

Lisätietoja:
Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta Ry www.jekku.fi
Mirka Peltonen, etunimi.sukunimi@jekku.fi, p. 050 413 9889

14.3.2016Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje