Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Koulutushakujen ja opiskelun teematorstai 10.3. Veturitallilla Jyväskylässä

Koulutushakujen ja opiskelun teematorstai 10.3. Veturitallilla Jyväskylässä

Tule Veturitallille torstaina 10.3.2016 klo 12-16. Toisen asteen yhteishaku on NYT – ja ammattikorkeakoulujen, yliopistojen sekä valmentavien koulutustenkin haut tuota pikaa.

Tule kuulolle ja kyselemään opiskelumahdollisuuksista eri koulutuksissa. Samalla on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen ohjaukseen opintopolku.fi-haun tekemisessä.
Tervetuloa myös muuten vaan ja tutustumaan Ohjaamoon ja Kisko-kahvilaan.

Löydä 16-29-vuotiaiden palvelut Jyväskylässä www.koppari.fi

Ohjaamo Jyväskylä on Jyväskylän koulutuskuntayhtymän ja Jyväskylän kaupungin yhteishanke (ESR). Hankkeen aikana 1.3.2015- 28.2.218 kehitetään Jyväskylään nuorten (15-29 v.) palveluiden ja toimijoiden yhteinen palvelupaikka, Ohjaamo. Tavoitteena on asiakaslähtöinen ja monialainen, nuorten hyvinvointia ja osallisuutta edistävä ohjauksen ja tuen toimintamalli.
Ohjaamo Jyväskylä

Lisätietoja:
hankepäällikkö Anna-Kaarina Autere, Ohjaamo Jyväskylä (ESR) ja Nuorisotakuun kuntakokeilu, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 0799, etunimi.sukunimi@jkl.fi

10.3.2016Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje