Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin palveluja esillä Kirjamessuilla

Jyväskylän kaupungin palveluja esillä Kirjamessuilla

Jyväskylän kaupungin kulttuuri-, tapahtuma- ja matkailupalveluihin voi tutustua Jyväskylän Paviljongissa 12. - 13.3.2016 järjestettävillä Jyväskylän Kirjamessuilla. Kaupungin yhteisellä messuosastolla tarjoillaan vinkkejä muun muassa lukemiseen, kevään teatteritarjontaan, vapaa-ajanviettoon ja matkailukohteisiin sekä jaetaan tietoa tulevista tapahtumista ja Jyväskylän seudun joukkoliikenteestä.

Kaupungin osastolta voi hakea vaikkapa lukuvinkkejä aina sarjakuvista Sibelius-kirjoihin ja tietokirjoista lastenkirjoihin sekä kaikkea muuta tältä väliltä. Osastolta saa myös hyvät tärpit Keski-kirjastojen e-aineiston hyödyntämiseen. Jyväskyläläiset kuudesluokkalaiset palkitaan lukudiplomiurakastaan kirjallisuusdiplomien jakotilaisuudessa la 12.3. klo 11 Canth-lavalla.

Tapahtumia sekä matkailu- ja kulttuurielämyksiä

Tänäkin vuonna Jyväskylässä järjestetään lukuisia kiinnostavia tapahtumia festivaaleista messuihin ja urheilutapahtumiin. Kaupungin osastolla voi tutustua Jyväskylään monipuolisena, valovoimaisena ja muuntautumiskykyisenä tapahtumakaupunkina, joka toimii vuoden ympäri yli 5000 erikokoisen tapahtuman näyttämönä. Kaupungin laadukkaat tapahtumapaikat mahdollistavat niin kokousten, festivaalien kuin urheilutapahtumienkin järjestämisen. 


Jyväskylän seutu tarjoaa virkistäviä elämyksiä lukuisine käyntikohteineen ympäri vuoden. Nouda uusi matkailuesite ja City-Opas 2016 kaupungin messuosastolta tai Jyväskylä-infosta (Asemakatu 7, ma-pe klo 10 - 17). Matkailuvinkit löytyvät myös kattavasti koottuna osoitteesta http://visitjyvaskyla.fi.

Jyväskylän kaupunginteatteri toivottaa kirjamessulaiset tervetulleeksi tutustumaan teatterin kevätkauden esityksiin ja kurkistamaan myös syksyn uutuuksiin. Kaupungin osastolta saa myös teatterilipputarjouksia ja kävijöillä on mahdollisuus antaa palautetta suoraan teatterin väelle.

Jyväskylän kaupunki juhlii 179-vuotissyntymäpäiviään perjantaista sunnuntaihin 18. - 20.3.2016. Ohjelmassa on luvassa monipuolista ohjelmaa eri puolilla kaupunkia, mm. konsertteja, opastuskierroksia, lastenohjelmaa ja elokuvia. Kaupungin osastolta saa parhaat menovinkit Jyväskylän päivien ohjelmaan.

Kirjamessuilla esitellään myös Taideapteekin kevään 2016 ohjelmaa. Taideapteekki on kaupungin ikäihmisille suunnattu kulttuuripalvelu. Taideapteekin esitykset ja työpajat tarjoilevat musiikki-, tanssi-, sanataide- ja kuvataidetuokiota varttuneeseen makuun. Kaupungin osastolla ovat esillä myös Kankaan alueen prosenttikulttuuri ja keväällä Kankaalla järjestettävät tapahtumat.

Kirjamessuilla paneudutaan tietokirjoihin

Kirjamessuilla paneudutaan erityisesti tietokirjallisuuteen. Samaan aikaan Jyväskylän Paviljongissa järjestetään Viinimessut ja Ruokamessut sekä ShowlinkPets-lemmikkieläintapahtuma. Kaikkiin neljään tapahtumaan pääsee yhdellä pääsylipulla.

Lisätietoja:
- http://www.sevent.fi/kirjamessut
- markkinointiviestinnän koordinaattori Terhi Pekkarinen, Jyväskylän kaupunki, p. 014 26 61563, etunimi.sukunimi@jkl.fi

8.3.2016Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje