Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupunginkirjaston Minnansalissa lauletaan leikkisissä tunnelmissa 11.3.

Jyväskylän kaupunginkirjaston Minnansalissa lauletaan leikkisissä tunnelmissa 11.3.

Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuudessa tunnelmoidaan perjantaina 11.3. klo 13 alkaen Minnansalissa (Vapaudenkatu 39-41) muistoja herättävien sävelten parissa, sillä tällä kertaa kokoavana teemana ovat lastenlaulut, tuutulaulut ja kansanlaulut.

– Laulamme yhdessä monille jo lapsuudesta tuttuja sävelmiä. Peppi Pitkätossu, Jaakko kulta ja Sinisiä, punasia ruusunkukkia tuo mieleen leikkisiä muistoja ja mukava on laulaa myös iki-ihanat Lapin äidin kehtolaulu ja Lounatuulen laulu, yhteislaulujen vetäjänä toimiva Jaana Eloranta kertoo esimerkkejä ohjelmistosta. Tänä keväänä yhteislaulutilaisuudet ovat vetäneet salin täyteen laulamisesta nauttivia ihmisiä. – Tilaisuudet ovat olleet supersuosittuja, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa, jos haluaa varmistua, että mahtuu mukaan, Eloranta iloitsee suosiosta ja antaa vinkin, että Minnansalin ovet avataan jo kello 12.30.

Laulusta voimaa -tilaisuus kestää noin puolitoista tuntia ja sen jälkeen voi vielä nautiskella alennushintaan tuoreet pullakahvit Kahvila Novellissa kirjaston alakerrassa. Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelujen järjestämiin yhteislaulutilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Kevätkauden 2016 yhteislaulut Minnansalissa, tilaisuudet alkavat klo 13:
Pe 11.3. Lastenlauluja, tuutulauluja ja kansanlauluja
Pe 1.4. Laulusta voimaa vierailee Palokan kirjastossa (Koivutie 5)
Pe 8.4. Finnhits
Pe 6.5. Muistojen lavalauantai

Kuvia tiedotuskäyttöön aiemmin järjestetyistä Laulusta voimaa -tilaisuuksista: http://bit.ly/1mZAWZZ

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
terho.valkonen(at)jkl.fi
p. 014 266 4045

http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/laulustavoimaa

3.3.2016Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje