Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kansalaispuisto Mataran ideavaihtoehdot valmistuneet

Jyväskylän kansalaispuisto Mataran ideavaihtoehdot valmistuneet

Tourulaan Tourujoen rannalle rakennettavan kansalaispuisto Mataran ideavaihtoehdot ovat valmistuneet. Kaksi erilaista suunnitelmaa on laadittu asukasryhmien yhteissuunnitteluna. Asukasryhmät ovat työskennelleet talven aikana, ja ideat ovat nyt kiteytyneet vaihtoehtosuunnitelmiksi.

Ideavaihtoehtoehtoja esitellään keskiviikkona 9.3. kello 17–19 pidettävässä yleisötilaisuudessa kansalaistoiminnankeskus Matarassa (Tourujoki-sali, Matarankatu 6). Asukasryhmät itse kertovat tilaisuudessa vaihtoehdoista.

Kaksi ideavaihtoehtoa laitetaan tilaisuuden jälkeen nähtäville sekä kansalaistoiminnankeskus Mataraan että verkkoon osoitteeseen http://www.jyvaskyla.fi/kaavoitus/kansalaispuistomatara. Sekä Matarassa että verkossa voi osallistua äänestykseen siitä, kumman vaihtoehdon perusteella puisto tulisi toteuttaa. Äänestys jatkuu 31.3.2016 saakka.

Ideavaiheen jälkeen kansalaispuiston suunnittelu etenee toteutussuunnitteluun. Puiston rakentaminen ajoittuu pääosin vuodelle 2017.


Lisätietoja:
- maisema-arkkitehti Mervi Vallinkoski, p. 014 266 5060, mervi.vallinkoski[at]jkl.fi
- yleissuunnitteluhortonomi Anne Pitkänen, puh. 014 266 6147, anne.pitkanen[at]jkl.fi
- http://www.jyvaskyla.fi/kaavoitus/kansalaispuistomatara

26.2.2016Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje