Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän uimahalleissa uidaan kesäksi kuntoon 1.-31.3.

Jyväskylän uimahalleissa uidaan kesäksi kuntoon 1.-31.3.

Maaliskuussa uidaan ja vesiliikutaan Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa ja Vaajakosken uimahallissa Wellamossa Ui Kesäksi Kuntoon – kampanjan merkeissä. Ui kesäksi kuntoon – kampanja järjestetään jo 25. kerran ja Suomen Uimaliiton järjestämässä kampanjassa on mukana yli 100 uimahallia ympäri Suomen.

Kampanjan ajan uimahalleissa kerätään uituja metrejä sekä vesijuosten tai vesijumpaten liikuttuja puolituntisia. Vesiliikuntasuoritukset osallistujat merkitsevät omiin suorituskortteihinsa ja halleilla on käytössä myös niin sanotut ranking-listat erikseen uimareille, vesijumppareille sekä vesijuoksijoille.

Kampanjan päätyttyä eniten suorituksia keränneet palkitaan ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Kaikki halukkaat voivat osallistua kampanjaan normaalin uintimaksun hinnalla. Kampanjan aikana tarkempia toimintaohjeita saa Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarista ja Vaajakosken uimahalli Wellamosta.

Lue lisätietoja kampanjasta osoitteessa: www.jyvaskyla.fi/liikunta/uikesaksikuntoon

Hallien aukioloajat ja ohjattujen ryhmien aikataulut löytyvät osoitteesta: www.jyvaskyla.fi/liikunta

Lisätietoja:
liikuntasuunnittelija Anna-Leena Sahindal p. 014 266 4308, anna-leena.sahindal[at]jkl.fi
vastaava uinninvalvoja Minni Ukonsaari p. 014 266 0783, minni.ukonsaari[at]jkl.fi


26.2.2016Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje