Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin www-sivusto uudistui

Jyväskylän kaupungin www-sivusto uudistui

 Jyväskylän kaupungin verkkosivustojen pääsivusto sai tänään uuden ilmeen, kun käyttöön otettiin lokakuussa 2015 käyttäjien äänestyksen voittanut, Tuomas Rutasen suunnittelema ulkoasu.

Nyt käyttöönotettu ulkoasu, kuten aiempikin, on täysin responsiivinen ja toimii kaikilla päätelaitteilla. Uusittu ulkoasu tuo kaivattua visuaalisuutta ja selkeyttä sivustolle.

Samalla uudistettiin sivuston rakennetta ja tuotiin mm. elinkeino- ja työllisyyspalvelut näkyvämmin esille. Päänavigaation toimintatapa uusittiin myös sekä tuoreutettiin sivuston sisältöjä.

Etusivulle nostettiin näkyvämmiksi ajankohtaisia pitempiaikaisia uutisia ja tapahtumia. Myös sosiaalinen media sai lisää näkyvyyttä.

Uudistus tehtiin kaupungin henkilökunnan omana työnä alkuosan kilpailun suunnitteluja lukuunottamatta.

Työ on kuitenkin vielä kesken, vaikka näkyvin osa onkin nyt julki. Seuraavaksi korjataan havaittuja vikoja ja sitten käydään muiden sivustojen ulkoasuja ja sisältöjä tarkemmin läpi .

http://www.jyvaskyla.fi

Mitä pidit uudistuksesta?
Kerro meille siitä:
http://www.jyvaskyla.fi/ajankohtaista/ulkoasu2016

Sähköinen asiointiportaali Oma Jyväskylä uudistui myös alkuviikosta

Jyväskylän kaupungin sähköinen asiointiportaali Oma Jyväskylä uudistui myös alkuviikosta. Uusi versio on myös täysin responsiivinen ja sen asiointimahdollisuuksien haku- ja suodatusominaisuuksia on huomattavasti parannettu. Pääkategoriat noudattelevat pääwww-sivuston luokittelua.

https://oma.jyvaskyla.fi

Lisätietoja
Mikael Ratschinskij
verkkoviestintäpäällikkö
Jyväskylän kaupunki
(014) 266 1564
etunimi.sukunimi@jkl.fi

26.2.2016Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje