Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupunginteatteri vierailee Harjuhovissa 29.2.2016 -Iloa ja virkistystä palvelutalon asukkaille

Jyväskylän kaupunginteatteri vierailee Harjuhovissa 29.2.2016
-Iloa ja virkistystä palvelutalon asukkaille

Hanna Liinoja ja Antti Niskanen Kalevalan  tunnelmissaJyväskylän kaupungin teatterin näyttelijät Hanna Liinoja ja Antti Niskanen vierailevat Harjuhovissa karkauspäivänä 29.2.2016 ilahduttamassa asukkaita, omaisia ja henkilöstöä virkistävällä esityksellä. Harjuhovi on Jyväskylän kaupungin vanhuspalvelujen tehostetun palveluasumisen yksikkö Vaajakoskella.

Hanna Liinoja ja Antti Niskanen ovat esiintyneet aiemmin viime keväänä ja kuluneena talvena mm. Keljon pitkäaikaishoidon eri osastoilla sekä palveluasumisen yksiköissä Hannalassa ja Jokihovissa.

Kalevalaa ja laulun luikautuksia ikäihmisille

Harjuhovin esityksessä kuullaan näyttelijöiden kotiseutujen erilaisia murrenäytteitä. Näyttelijät osallistavat ikäihmisiä, jotka voivat halutessaan myös antaa näytteitä omien synnyinseutujensa murteista.

Esityksen osana oleva Arvaa mikä laulu - tietovisa haastaa myös muistinystyrät, kun näyttelijät arvuuttavat yleisöltä lauluja laulamalla tavun kerrallaan. Laulut myös lauletaan kokonaan arvauksen jälkeen yhdessä.

Laulupainotteisen esityksen lopuksi näyttelijät esittävät katkelman Kalevalasta. Aiheena on aina ajankohtainen ja tunteita herättävä Kyllikin ja Lemminkäisen rakkaus. Yleisö pääsee osallistumaan esitykseen pukeutumalla kauniisiin hattuihin liehitelläkseen Lemminkäistä.


Lisätietoa:
ohjaaja Helena Hjelt, p. 014 266 3832

25.2.2016Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje