Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Menestyksekkään Ehtoolehto-trilogian kirjoittaja Minna Lindgren Jyväskylän pääkirjaston kirjailijavieraana 1.3.

Menestyksekkään Ehtoolehto-trilogian kirjoittaja Minna Lindgren Jyväskylän pääkirjaston kirjailijavieraana 1.3.

Keski-kirjastotKirjailija ja toimittaja Minna Lindgren saapuu Jyväskylän pääkirjaston kirjailijavieraaksi kertomaan ja keskustelemaan suositusta Ehtoolehto-trilogiastaan 1.3. klo 18.00. Lindgren on tunnettu loistavana ja inspiroivana kirjoittajana ja puhujana, jolla on laaja yleissivistys.

Lindgrenin Ehtoolehto-trilogia (Teos) on saavuttanut huiman suosion lukijoiden keskuudessa. Trilogian teoksissa Kuolema ehtoolehdossa (2013), Ehtoolehdon pakolaiset (2014) ja Ehtoolehdon tuho (2015) havainnoidaan terävällä satiirilla ja huumorilla vanhustenhoitoa ja koko yhteiskuntaa.

Ehtoolehto-trilogia sai alkunsa Lindgrenin Helsingin Sanomien Kuukausiliitteeseen kirjoittamasta artikkelista, jossa hän käsitteli isänsä loppuelämän vaiheita eri hoitolaitoksissa. Lindgren teki isänsä vuoteen ääreltä havaintoja ikääntymisen koomisista sattumuksista, jotka jalostuivat Ehtoolehdon teräsmummojen, Siirin, Irman ja Anna-Liisan, riemastuttaviksi seikkailuiksi.

Lindgren on saanut paljon tunnustusta kirjallisesta tuotannostaan: Kirkon tiedonvälityspalkinnon, Bonnierin suuren journalistipalkinnon ja Eskon puumerkki -palkinnon. Ensimmäisestä Ehtoolehto-kirjasta on tekeillä elokuva ja trilogiasta on tehty useita käännössopimuksia.

Minna Lindgrenin kirjailijavierailu
Ti 1.3. klo 18.00
Jyväskylän pääkirjasto, Minnansali (Vapaudenkatu 39–41)

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lisätietoja:
Marianna Tiensuu, kirjastovirkailija, Jyväskylän kaupunginkirjasto - Keski-Suomen maakuntakirjasto, p. 014 266 4120, etunimi.sukunimi@jkl.fi

23.2.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje