Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Rock Academyn rumpuklinikassa 24.2. Rolf Pilve (Stratovarius)

Jyväskylä Rock Academyn rumpuklinikassa 24.2. Rolf Pilve (Stratovarius)

Jyväskylän Veturitalleilla keskiviikkona 24.2. klo 18:00 järjestettävässä kaikille avoimessa ja maksuttomassa rumpuklinikassa esiintyy Stratovarius-yhtyeen rumpali Rolf Pilve. Yleisöllä on mahdollisuus kysyä rumpalilta kysymyksiä, vinkkejä ja neuvoja.

Stratovarius on vuonna 1984 perustettu suomalainen power metal –yhtye, joka nauttii suosiota maailmanlaajuisesti. Yhtye on vastikään palannut kiertueelta Japanista ja Etelä-Amerikasta. Pilve opiskelee Helsingissä Pop & Jazz Konservatoriossa. Rumpali esiintyy Jyväskylä Rock Academyn klinikalla toista kertaa.

Jyväskylä Rock Academyn klinikat ovat maksuttomia, eikä niihin ole ala- tai yläikärajaa. Klinikan aikana Kulttuurikahvila Kisko on avoinna yleisölle.

Jyväskylä Rock Academy valmentaa nuoria ja nuoria aikuisia musiikkialalle

Jyväskylä Rock Academy -toimintamallissa suomalaiset muusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa hankkeeseen valittuja artisteja. Valmennus tapahtuu musiikkiklinikoilla, keikoilla ja studioissa.

Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4861

18.2.2016Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje