Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jussi Simolan stand up -show Jyväskylän kaupunginteatterilla torstaina 18.2.

Jussi Simolan stand up -show Jyväskylän kaupunginteatterilla torstaina 18.2.

Jyväskylän kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä nähdään torstaina kaksi kertaa Jussi Simolan stand up -show. Ensimmäinen esitys alkaa klo 19.00 ja myöhäisempi klo 21.30. Railakkaasta huumoristaan tunnetun Simolan puolitoistatuntiset esitykset on merkitty K-15 -ikärajalla.

12 vuotta sitten stand up -koomikko Jussi Simola nosti kapsäkin selkään ja jätti Lounais-Hämeen salot taakseen. Vuosia ja vuosia Tammelan mies on samoillut pitkin Suomenmaata ja antanut tarinarepun täyttyä. Nyt, keväällä 2016, Jussi näpsäyttää huumoripussin läpän auki ja kertoo naurusta ulvovalle yleisölle kaiken sen, mitä on matkoillaan kokenut ja nähnyt – mitä maailmalla tapahtuu, mitä sieltä puuttuu. Jussi Simola on tehnyt huikean uransa aikana ja toista tuhatta keikkaa. Vuonna 2014 Jussi raivasi tiensä YLE:n Naurun tasapaino -kilpailun finaaliin ja teki keväällä 2015 kolmeakymmentä suomalaiskaupunkia hörisyttäneen Naurun tasapaino on the Road -kiertueen.

Lippuja (20 € / 20 € /18 €) saatavilla teatterin lippumyymälästä, p. 014 266 0110, Lippupisteen myyntipisteistä sekä osoitteesta www.lippu.fi.

Lisätiedot: http://jussisimola.fi

Kuvia median käyttöön:
http://jussisimola.fi/#media

16.2.2016Marjo Vihavainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje