Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän nuorisovaltuuston Huippukokous on 22.2. Veturitalleilla

Jyväskylän nuorisovaltuuston Huippukokous on 22.2. Veturitalleilla

Jyväskylän nuorisovaltuuston Huippukokous järjestetään maanantaina 22.2. klo 8.30-15.00 Veturitallilla, osoitteessa Veturitallinkatu 6. Huippukokouksessa päätetään nuorisovaltuuston hankerahan jaosta sekä kuullaan nuorisovaltuuston lautakuntapaikkoja koskevasta aloitteesta.

17 000 euroa nuorten tapahtumiin, toimintoihin ja projekteihin

Huippukokouksessa on jaossa 17 000 euroa nuorten itse ideoimille ja toteutettaville hankkeille. Määräaikaan mennessä on nuorisovaltuustolle saapunut 18 hakemusta. Hakijatahot pääsevät esittelemään ja perustelemaan ideoitaan, ennen kuin nuorisovaltuusto päättää rahan jaosta.

Nuorisovaltuuston hankeraha on tarkoitettu yläkoulujen, lukioiden, ammatillisten oppilaitosten, nuorisotilojen, järjestöjen hankeryhmille ja nuorten omaehtoisille ryhmille. Rahalla tuetaan mahdollisimman monia nuoria hyödyttäviä paikallisia ja nuorten itsensä ideoimia tapahtumia, toimintoja ja projekteja.

Nuorisovaltuusto on 13–20 -vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamiskanava. Sen tehtävänä on parantaa nuorten vaikuttamismahdollisuuksia, huolehtia että nuoria kuullaan heitä koskevissa asioissa ja toimia sanansaattajana nuorten ja päättäjien välillä. Toiminnasta vastaa Jyväskylän nuorisopalvelut.

Lisätietoja:
Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Olli Lintu, p. 014 266 4240
Nuorisovaltuuston tiedottaja Joni Rossi, p. 014 266 7515
Osallisuuskasvatuksen koordinaattori Eeva Mäntylä, nuorisopalvelut, p. 014 266 4230
www.jyvaskyla.fi/nuoriso/nuva

16.2.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje