Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ice Skating Tour -luistelutapahtuma Jyväsjärvellä 20.2.

Ice Skating Tour -luistelutapahtuma Jyväsjärvellä 20.2.

Jyväsjärven retkiluisteluradalla ja satama-alueella järjestetään Ice Skating Tour -kiertueen riemukas luistelutapahtuma koko perheelle lauantaina 20.2. kello 11.00–16.00. Ice Skating Tour on Suomen suurin itse suunniteltu ja toteutettu liikuntakiertue samalla konseptilla. Päivän ohjelmassa on mm. Apsi Apinan ja Onni Oravan vierailua, luistelukoulua, kuntoluistelua, temppurataa ja luisteluesityksiä. Tapahtumassa on lainattavissa muun muassa hokkareita, retkiluistimia, pikaluistimia, kypäriä ja erityisluisteluvälineitä opastuksen kera. Talvista liikuntaa ja kisailuja säestää juontaja menevän musiikin kera, ja paikalla on myös kaakao/kahvipiste.

Tapahtuma päättyy kello 15.00–16.00 järjestettävään After Skate Open Air Discoon, jossa on tarjolla muun muassa värivaloja, hittimusiikkia ja karkkisadetta.

Nyt on siis aika kaivaa pipot ja lapaset esille ja teroituttaa luistimet teräviksi, sillä kohta mennään!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Luisteluliitto, Jyväskylän Taitoluisteluseura ry ja kaupungin liikuntapalvelut. Tapahtuman toteutusta ovat yhteiskuntavastuullisella panoksellaan mahdollistamassa yhteistyökumppanit S-ryhmä, Fazer, Viking Line ja LähiTapiola.

Lisätietoja:
www.iceskatingtour.fi
liikuntasuunnittelija Anna-Leena Sahindal p. 014 266 4308, anna-leena.sahindal@jkl.fi

15.2.2016Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje