Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ideat esiin! – tuo toiveitasi ja kurssi-ideoitasi Jyväskylän kansalaisopistolle kaikille avoimessa tilaisuudessa tiistaina 16.2.

Ideat esiin! – tuo toiveitasi ja kurssi-ideoitasi Jyväskylän kansalaisopistolle kaikille avoimessa tilaisuudessa tiistaina 16.2.

Jyväskylän kansalaisopisto järjestää ensimmäistä kertaa kaikille avoimen tilaisuuden, jossa voi esittää ideoitaan ja ajatuksiaan kansalaisopistosta ja sen kehittämisestä, ehdottaa kurssi- ja luentoaiheita sekä antaa palautetta. Kansalaisopiston rehtori Sini Louhivuori on henkilökunnan kanssa vastaamassa asukkaiden kysymyksiin ja kokoamassa ideoita.

– Asukkaat ovat asiakkaitamme, joita ilman toimintaa ei olisi. Haluamme palvella asukkaita yhä paremmin ja vastata kentän tarpeisiin. On tärkeää nostaa esiin asukkaiden ajatuksia, vastata kysymyksiin ja ottaa koppia hyvistä ideoista sekä kuunnella myös kriittistä palautetta. Haluamme osaltamme toteuttaa Jyväskylän kaupungin osallisuusohjelmaa, johon olemme vahvasti sitoutuneet. Asukkailta voimme saada kurssi-ideoita, jotka osoittautuvat todellisiksi helmiksi kansalaisopiston kurssipaletissa. On myös mukavaa saada olla kasvotusten asukkaiden kanssa kahvikupin ääressä rennosti keskustellen, rehtori Sini Louhivuori sanoo.

Tarjoamme osallistujille kahvit sekä kansalaisopiston uusimman tuotteen, kestokassin. Lisäksi arvomme osallistujien kesken yhden maksuttoman kurssin lukuvuodelle 2016–17. Tervetuloa!

Ideat esiin – tuo toiveitasi kansalaisopistolle!
Ti 16.2. klo 18.00–19.30
Jyväskylän kansalaisopisto, luentosali 1 (Vapaudenkatu 39–41)

Lisätietoja:
Sini Louhivuori, rehtori, Jyväskylän kansalaisopisto, p. 050 597 8967, etunimi.sukunimi@jkl.fi
(Tavoitettavissa parhaiten maanantaista 15.2. eteenpäin)

http://www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto

12.2.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje