Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskyläläisten nuorten järjestämä musiikkikirpputori lauantaina Veturitalleilla

Jyväskyläläisten nuorten järjestämä musiikkikirpputori lauantaina Veturitalleilla

Ryhmä jyväskyläläisiä nuoria järjestää Roundhouse Record Fair -musiikkikirpputorin lauantaina 13.2. Jyväskylän Veturitalleilla. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa.

Musiikkikirpputorille on ilmainen sisäänpääsy. Paikalla esiintyy jazzmuusikoista koottu bändi Keränen - Paukku Quartet sekä DJ:t Soul Valpio, I-Spin, Vesa The Vice ja Mista Tibbz. Kirpputorilla myydään vinyylejä ja muita äänitteitä, sekä musiikin oheistuotteita bändipaidoista kirjoihin. Myyjinä toimii yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä. Kirpputori on avoinna klo 12 – 18.

Tapahtumaa järjestävässä Multeam-ryhmässä on yhdeksän nuorta, jotka osallistuvat Jyvässeudun 4H:n Luotsaamo-hankkeen sekä Zestmarkin järjestämään tapahtumatuottajavalmennukseen. Ryhmä on suunnitellut ja toteuttanut tapahtuman 4H:n, Jyväskylän kaupungin sekä muiden yhteistyökumppanien rahoittamana ja tukemana.

Tapahtuman Facebook-sivut osoitteessa: https://www.facebook.com/events/155869204769968/

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Niko Kauppinen
p. 044 368 3638
multeamjkl@gmail.com

11.2.2016Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje