Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylässä ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan 7.2. mennessä

Jyväskylässä ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan 7.2. mennessä

Elokuussa 2016 koulun aloittavat kaikki vuonna 2009 tai sitä aikaisemmin syntyneet lapset, jotka eivät vielä ole aloittaneet koulunkäyntiään. Ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan 7.2. mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://wilma.jkl.fi.

Tulevien koulunsa aloittavien lasten huoltajat ovat saaneet koteihin kirjeen, jossa ohjeistetaan tarkemmin ilmoittautumisen käytänteistä. Jyväskylän kaupungin kouluihin, Jyväskylän normaalikouluun, Jyväskylän kristilliseen kouluun ja Jyväskylän steinerkouluun ilmoittaudutaan samalla lomakkeella. Ensimmäiselle luokalle ilmoittautumisen yhteydessä voi ilmoittautua myös perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta Jälkkäriin. Jyväskylässä ensimmäiselle luokalle ilmoittautujia on 1500 oppilasta.

Jos huoltajien käytössä ei ole internet-yhteyttä, voi ilmoittautumisen tehdä lähimmällä alakoululla 5.2. mennessä koulun aukioloaikana. Oppilaslistat julkaistaan koulujen ovissa keskiviikkona 13.4.

Palveluohjaus auttaa, jos ilmoittautumisessa on ongelmia

Perusopetuksen palveluohjaus on avoinna ilmoittautumisajalla ma-pe klo 8.30-15.00. Palveluohjauksesta saa neuvoja, mikäli sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia tai lapsen koulunkäynnin järjestelyissä on kysyttävää. Perheitä pyydetään olemaan yhteydessä palveluohjaukseen myös, jos lapsen koulunkäynti halutaan aloittaa vuotta aikaisemmin tai myöhemmin.

Yhteyttä voi ottaa puhelimitse 014 266 0180 tai sähköpostitse
perusopetus.palveluohjaus@jkl.fi. Paikan päällä asiointi onnistuu parhaiten ajanvarauksella.
Lisätietoja perusopetuksesta ja oppilashuollon palveluista löytyy osoitteesta www.jyvaskyla.fi/opetus. Sivuilta löytyy myös uusi perusopetuksen chat-palvelu, jota kautta esitettyihin kysymyksiin vastataan palveluohjauksen aukioloaikoina.

Lisätietoja:
erikoissuunnittelija Päivi Haapajoki, perusopetuksen palveluohjaus, p. 014 266 7670
koordinaattori Tella Vuolle-Oranen, perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta Jälkkäri, p. 014 266 4036

3.2.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje