Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän pääkirjastossa ratkotaan Kirjastomysteeriä – onko sinusta Koiviston koodinmurtajaksi?

Jyväskylän pääkirjastossa ratkotaan Kirjastomysteeriä – onko sinusta Koiviston koodinmurtajaksi?

Tule mukaan talven hauskimpaan dekkariseikkailuun! Ensimmäinen yleisölle suunnattu esitys pidetään tiistaina 9.2. klo 18 Jyväskylän pääkirjastossa, Vapaudenkatu 39–41. Kaikki alkaa siitä, kun kaupunginjohtaja Timo Koivisto saapuu eräänä aamuna töihin. Sitten jotain tapahtuu. Kaupungin verkko kaatuu. Yhtäkkiä kirjastosta ei voi lainata, kouluista ei pääse ulos, katuvalot eivät pala, jopa AaltoAlvarin sauna on kylmä. Mitä on tapahtunut?

Miten tähän liittyy Timo Koivisto? Entäpä Risto Räppääjä, Runeberg tai Matti Nykänen?Mikä on tuo kadonnut koodi ja kuka ratkaisee mysteerin? Koiviston kadonnut koodi – kirjastomysteeri sisältää runsaasti tuttuja ja hassuja hahmoja sekä seikkailumeininkiä ympäri kirjastoa. Katsojat pääsevät kokeilemaan salapoliisin taitojaan ja ratkaisemaan ihan oikeaa dekkaria.

Dekkarin tarjoilevat Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto ja Jyväskylän kristillisen opiston teatterikoulutus. Esitys kestää noin tunnin. Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy, mutta oma paikkansa kannattaa varata joko noutamalla esityksen ilmaislippu pääkirjaston lastenosastolta tai lähettämällä paikkavaraus osoitteeseen kirjasto.lastenosasto(at)jkl.fi. Sähköpostivarauksiin lähetämme vastausviestin varauksen onnistumisesta. Kirjastomysteeri soveltuu kouluikäisille ja mysteerimielisille ikään katsomatta! Nuorimmille osallistujille kuitenkin aikuinen mukaan. Esitys liikkuu kirjastotilassa ja käytämme myös portaita.

Kirjastomysteeri-esitykset starttaavat pääkirjaston lastenosastolta satuhuone Peukaloisesta, 2. krs.

Esitysajat:

ti 9.2. klo 18.00
to 11.2. klo18.00
ke 17.2. klo 18.00
pe 19.2. klo 18.00
ke 24.2. klo 18.00

Lisätietoja:
Hanna-Leena Majuri-Jantunen, erikoiskirjastonhoitaja, p. 014 266 4114, Katri Niskanen, kirjastonhoitaja, p. 014 266 4114, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto

2.2.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje