Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin kesätyöhaku on käynnistynyt!

Jyväskylän kaupungin kesätyöhaku on käynnistynyt!

Jyväskylän kaupungin kesätyöhaku käynnistyi maanantaina 1.2. ja on auki helmikuun loppuun. Kaupunki tarjoaa koululaisille ja opiskelijoille yhteensä noin 250 kesätyöpaikkaa.

Paikoista noin 140 on suunnattu eri alojen opiskelijoille ja noin 100 on kahden viikon pituisia tehtäviä, jotka arvotaan vuosina 1999–2000 syntyneiden hakijoiden kesken. Lisäksi 10 peruskoulun päättänyttä nuorta valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella avustajaksi liikunnallisiin kesäjälkkäreihin.

Kaupungin suurimpia kesätyöllistäjiä ovat nuoriso-, kaupunkirakenne-, liikunta-, terveys- ja vanhuspalvelut. Kesätyöntekijä voi työskennellä esimerkiksi viher- tai maastomittaustöissä, liikunta-alueiden valvojana, avustajana terveyspalveluissa tai lasten ja vanhusten hoidossa.

Kesätyöstä maksettava palkka muodostuu tehtävän vaativuuden ja hakijan koulutustason perusteella. Kuukausiansiot vaihtelevat perusasteen opiskelijan noin 800 eurosta korkeakouluopiskelijan noin 1500 euroon kuukaudessa. Peruskoulun päättäneille maksetaan kahden viikon pesteistä 335€.

Hakuaikaa on helmikuun ajan

Kesätöiden hakuaika on 1.2.–29.2.2016. Kaikki kesätyöpaikat tarkempine tietoineen löytyvät kaupungin verkkosivuilta www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/kesatyo.

Kesätöitä voi hakea ainoastaan kesätyösivuilta löytyvän tehtäväkohtaisen hakemuksen täyttämällä. Valintapäätökset pyritään tekemään 31.3. mennessä, jolloin valinnoista ilmoitetaan valituille sekä kaikille sähköpostiosoitteensa jättäneille. Viime vuonna kaupungin kesätyöhakuun jätettiin määräaikaan mennessä yli 4000 sähköistä hakemusta.

Lisätietoja: Jyväskylän kaupunki, rekrytointipäällikkö Sari Ropponen, p. 014 266 5013

2.2.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje