Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ehdota kenelle kuuluu Jyväskylän kaupungin kulttuuripalkinto 2016

Kenet sinä haluaisit palkita Jyväskylän kulttuuripalkinnolla 2017? Ehdota suosikkiasi helmikuun aikana

Tuleeko mieleesi yksityinen henkilö tai yhteisö, joka on toiminnallaan tuonut ansiokkaasti esiin jyväskyläläistä kulttuuria? Löytyykö lähipiiristäsi taiteilija tai muu kulttuurielämän toimija, jolle palkinto mielestäsi kuuluu?

Ehdotuksia kulttuuripalkinnon saajasta hyvine perusteluineen otetaan vastaan helmikuun loppuun saakka. Kilpailu ei ole äänestys, jossa eniten ääniä saanut voittaa, vaan oleellisia ovat monipuoliset ja kattavat perustelut, joiden perusteella päätös tehdään.

Palkinnon saaja voi olla yksityinen henkilö tai yhteisö, joka on toiminnallaan tehnyt jyväskyläläistä kulttuuria tunnetuksi.

– Palkinnon voi saada vain kerran ja saajan kotipaikan on oltava Jyväskylän kaupunki, joten sori Naamat ja muut hyvät happeningit Jyväskylän rajojen ulkopuolella, pahoittelee Jyväskylän kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Mari Aholainen.

Myös kaupungin työntekijät ja toiminta on rajattu palkittavien ulkopuolelle.

Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunta tekee päätöksen palkinnon saajasta ja palkintosummasta ehdotusten ja oman arvion perusteella maaliskuun kokouksessa. Palkinto luovutetaan saajalle myöhemmin sopivassa tilaisuudessa.

Ehdotuksia kulttuuripalkinnon saajaksi perusteluineen voi tehdä helmikuun loppuun saakka osoitteessa http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/kulttuuripalkinto

Katso lista aiemmista kulttuuripalkinnon saajista tästä.

Lisätietoja:
kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Mari Aholainen, p. 014 266 4040, mari.aholainen(at)jkl.fi

1.2.2016Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje