Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Rock Academyn kitaraklinikassa keskiviikkona Mokoman Aalto ja Saikkonen

Jyväskylä Rock Academyn kitaraklinikassa keskiviikkona Mokoman Aalto ja Saikkonen

Jyväskylän Veturitalleilla keskiviikkona 3.2. tarinoivat Mokoman kitaristit Kuisma Aalto ja Tuomo Saikkonen. Kaksikko kertoo Jyväskylä Rock Academyn kitaraklinikassa luotsaamansa Sakara Records –levy-yhtiön toiminnasta kitaransoiton lomassa.

Vuonna 1996 perustettu Mokoma on suomalainen ja suomeksi laulava thrash metal –yhtye, jonka jäsenet perustivat Sakara Records –levy-yhtiön vuonna 2003. Sakara Recordsille levyttävät Mokoman lisäksi muun muassa Jarkko Martikainen, Stam1na, Diablo, Rytmihäiriö ja Thunderstone.

Kaikille avoimet ja maksuttomat musiikkiklinikat järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla klo 18 – 20. Jyväskylä Rock Academy -musiikkiklinikoilla ei ole ala- eikä yläikärajaa. Veturitallien Kulttuurikahvila Kiskosta on mahdollista ostaa kahvia, teetä, limsaa ja leivonnaisia.

Jyväskylä Rock Academy ja Rock Academy Finland

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylä Rock Academy on osa valtakunnallista Rock Academy Finland –hanketta.

Lisätiedot:
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4861

Esa Linna
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4244

1.2.2016Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje