Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kortepohjan omatoimikirjaston aukioloajat laajenevat 1.2. alkaen

Kortepohjan omatoimikirjaston aukioloajat laajenevat 1.2. alkaen

Helmikuun 2016 alusta alkaen Kortepohjan kirjastossa voi vierailla omatoimisesti myös arkiaamuisin ja –iltaisin. Uudet pidennetyt omatoimikirjaston aukioloajat ovat maanantaista torstaihin klo 9–13 ja 19–21, perjantaisin ja arkipyhien aattoina klo 9–10 ja 16–21 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8–21. Henkilökunta palvelee entiseen tapaan maanantaista torstaihin klo 13–19 ja perjantaisin klo 10–16.

Kirjastossa voi omatoimiaikana lainata ja palauttaa aineistoa sekä lukea lehtiä, käyttää internetiä tai oleskella ja opiskella. Myös kopiokone ja tulostin ovat asiakkaiden käytössä. Sisään kirjastoon pääsee kirjastokortilla sekä siihen liitetyllä pin-koodilla. Pin-koodi on haettava henkilökohtaisesti kirjaston palveluaikana. Omatoimikirjaston käyttäjän tulee olla yli 18-vuotias, lapset pääsevät sisään vanhempien seurassa.

Kortepohjan kirjastossa voinut asioida perinteisten aukioloaikojen ulkopuolella perjantai-iltaisin ja viikonloppuisin marraskuusta 2014 alkaen. Asiakkailta on tullut toiveita aukioloaikojen laajentamiseen, mitä kokeillaan nyt elokuun loppuun 2016 saakka. Kokeilun aikana asiakkailta toivotaan palautetta uusista aukioloajoista.

Lisätietoja:
Kortepohjan lähikirjaston kirjastonjohtaja, Hilkka Paukkeri, p. 014 266 4136
http://www.jyvaskyla.fi/kirjasto/kortepohja

28.1.2016Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje