Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan avustusten hakuaika päättyy 29.1. Jyväskylässä

Kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan avustusten hakuaika päättyy 29.1. Jyväskylässä

Jyväskylän kaupungin avustukset kulttuuri, -liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoimintaan ovat haettavina tammikuussa, joten hakuaikaa on jäljellä vielä viikko. Hakuaika päättyy perjantaina 29.1. klo 15.00.

Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella. Nettiosoitteesta www.jyvaskyla.fi/avustukset löytyy lisätietoja avustuksista, tarkemmat hakuohjeet ja linkki sähköiseen hakemukseen. Avustusten hakemiseen liittyvä neuvontapalvelu on auki Jyväskylä-neuvonnassa kauppakeskus Forumissa (Asemakatu 7) 25.-29.1. klo 10-15. Tarvittaessa avustushakemuksen voi tehdä myös neuvonnassa, jossa saa henkilökohtaista opastusta lomakkeen täyttämiseen.

Haettavina toiminta- ja kohdeavustuksia

Toiminta-avustusta voivat hakea rekisteröidyt yhdistykset yhdistyksen ympärivuotiseen, toimintasuunnitelman mukaiseen toimintaan. Kohdeavustusta voi hakea kohdennettuun toimintaan, tapahtumaan, projektiin tai hankkeeseen. Kulttuuri-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan kohdeavustuksia voivat hakea rekisteröityjen yhdistysten lisäksi erilaiset työryhmät ja yhteisöt ja kulttuurin kohdeavustuksia voivat hakea myös yksityiset henkilöt. Liikunnan avustuksia myönnetään vain rekisteröidyille yhdistyksille.

Tiedustelut: Jyväskylä-neuvonta p. 014 266 0112, jklneuvonta(at)jkl.fi

www.jyvaskyla.fi/avustukset

Lisätietoja:
kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Mari Aholainen p. 014 266 4040, mari.aholainen(at)jkl.fi

22.1.2016Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje