Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kino Hopeassa laadukkaita elokuvia puhujavieraiden kera Jyväskylän pääkirjastossa

Kino Hopeassa laadukkaita elokuvia puhujavieraiden kera Jyväskylän pääkirjastossa

Elokuvasarja Kino Hopea jatkuu perjantaina 29.1. klo 13 Jyväskylän pääkirjaston Minnansalissa (Vapaudenkatu 39-41). Kevään näytöksissä on mukana mielenkiintoisia puhujavieraita, joita haastatellaan elokuvan jälkeen.

Kino Hopea on erityisesti eläkeläisille ja varttuneemmalle yleisölle suunnattu elokuvasarja, jossa esitetään laadukkaita uutuuselokuvia ja sykähdyttäviä klassikoita. Ensimmäisessä näytöksessä on vieraana kaupunginjohtaja Timo Koivisto.

Helmikuussa 19.2. esitettävän mykkäelokuvan jälkeen haastatellaan Jyväskylä Sinfonian fagotisti Risto Keinästä aiheena elokuvamusiikki. Jyväskylän päivien aikaan 18.3. järjestettävän näytöksen leffavieras on Jyväskylän kaupunginteatterin uusi johtaja Hilkka Hyttinen ja kevään viimeisessä näytöksessä 22.4. on haastateltavana tutkija ja elokuvakriitikko Kaisa Hiltunen Jyväskylän yliopistosta. Näytöksiin on vapaa ja esteetön pääsy.

Elokuvien esitysoikeudet toimittaa Viihdepalvelu ja sopimuksen mukaisesti elokuvien nimet mainitaan ainoastaan pääkirjaston ilmoitustauluilla olevissa julisteissa. Tiedot elokuvista saa sähköpostilla liittymällä Kino Hopean postituslistalle, johon pääsee mukaan lähettämällä viestin osoitteeseen taideapteekki(at)jkl.fi.

Elokuvasarjan toteutuksesta vastaavat Keski-Suomen elokuvakeskus, Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja Jyväskylän kaupunginkirjasto.

Lisätietoja elokuvista: http://www.ksek.fi/naytokset/kino-hopea

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
p. 014 266 4045
terho.valkonen(at)jkl.fi

http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut


21.1.2016Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje