Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Keskustelu Jyväskylän musiikkisalin hankesuunnitelmasta avattu otakantaa.fi-palvelun

Keskustelu Jyväskylän musiikkisalin hankesuunnitelmasta avattu otakantaa.fi-palvelun

Keskustelu 18.1.2016 julkaistun Jyväskylän musiikkisalin ja Paviljongin muutostöiden hankesuunnitelmasta on nyt avattu otakantaa.fi-palveluun. Hanke löytyy tällä hetkellä palvelun etusivulta ja suora linkki on: https://www.otakantaa.fi/Jyvaskylan_musiikkisali_ja_Paviljongin_muutostyot. Keskustelut ja gallupit ovat tällä erää auki 1.3.2016 saakka.

Keskustelu on julkinen ja siihen voi osallistua omalla nimellä tai nimimerkillä. Palveluun voi myös luoda tunnukset, joilla kommentointi onnistuu tunnistettuna ja omalla nimellä. Kirjautumisen jälkeen profiili jää palveluun ja sitä voi hyödyntää myös jatkossa.

Jyväskylän uuden musiikkisalin ja Paviljongin muutostöiden hankesuunnitelma esittelee korkeatasoisen musiikkisalin ja messu- ja kongressikeskuksen kokonaisuuden, joka on kansallisesti ainutlaatuinen ja kansainvälisesti houkutteleva. Suunnitelma esiteltiin 18.1.2016 Jyväskylän kaupunginhallitukselle, joka linjasi, että musiikkisalihankkeen rahoitus- ja toteutusmallia tulee täsmentää lokakuun loppuun 2016 mennessä.

Kaupunginhallituksen esittelyn jälkeen asiaa esitellään kaupunginvaltuustolle seminaarissa 7.3.2016. Kuntalaiset voivat tutustua hankkeen materiaaliin verkossa osoitteessa http://www.jyvaskyla.fi/hallinto/hankkeet_ja_strategiat/musiikkisali.

Lisätietoja: Jyväskylän kaupunki, sivistyspalvelujen viestintäpäällikkö Antti Laukkarinen, p. 014 266 4011

19.1.2016Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje