Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Rock Academyn ensimmäinen julkaisu on jyväskyläläisen Justice Theoryn single ja musiikkivideo Necessary Evil

Jyväskylä Rock Academyn ensimmäinen julkaisu on jyväskyläläisen Justice Theoryn single ja musiikkivideo Necessary Evil

Justice Theoryn Necessary Evil-kappale julkaistaan verkossa singlenä ja musiikkivideona 18.1. 2016 yhteistyössä jyväskyläläisen Inverse Recordsin kanssa.

Necessary Evil on kuunneltavana maanantaina useissa suoratoistopalveluissa kuten Spotifyssa, Apple Musicissa ja Google Play Musicissa. Musiikkivideon näet tämän linkin takaa.

Justice Theory on jyväskyläläinen 2010 perustettu thrash-vivahteista metallia louhiva bändi. Sanoituksissaan Justice Theory pohtii poliittisia teemoja, kuten byrokratiaa, holhousyhteiskuntaa, syrjintää, sotaa ja terrorismia, sekä nykypäivän maailman muutoksia. Yhtyeessä vaikuttavat Valtteri Saharinen (kitara, laulu), Taneli Ahonen (kitara), Riku Lehto (basso) ja Juuso Liukkonen (rummut). Justice Theory on mukana valtakunnallisessa Rock Academy Finland-hankkeessa, jonka puitteissa potentiaalisille uusille bändeille ja artisteille tarjotaan musiikkialan ammattilaisten vetoapua.

Justice Theory juhlistaa singlen ja musiikkivideon julkaisua keikalla Tanssisali Lutakossa 23.1.2016 Megarock-tapahtumassa.

Jyväskylä Rock Academy ja Rock Academy Finland

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Valmennus tapahtuu musiikkiklinikoilla, keikoilla ja studioissa.
Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu vuodesta 2011 toimineen Turku Rock Academyn pohjalta, josta vastaa Turun nuorisopalvelut. Rock Academy Finland -hanke on laajentunut Turun ja Jyväskylän lisäksi pääkaupunkiseudulle, Tampereelle, Joensuuhun ja Raumalle.

Lisätiedot:

Esa Linna
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4244

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4861

18.1.2016Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje