Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin avustusten hakuaika tammikuussa

Jyväskylän kaupungin avustusten hakuaika tammikuussa

Jyväskylän kaupungin avustukset kulttuuri, -liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoimintaan ovat haettavina tammikuussa. Avustusten hakuaika päättyy perjantaina 29.1.2016 klo 15.00.

Toiminta-avustusta voivat hakea rekisteröidyt yhdistykset, joiden kotipaikka on Jyväskylä. Toiminta-avustus on tarkoitettu yhdistyksen ympärivuotiseen, toimintasuunnitelman mukaiseen toimintaan. Toinen avustuslaji on kohdeavustus, jota voi hakea kohdennettuun toimintaan, tapahtumaan, projektiin tai hankkeeseen. Kulttuuri-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan kohdeavustuksia voivat hakea rekisteröityjen yhdistysten lisäksi erilaiset työryhmät ja yhteisöt ja kulttuurin kohdeavustuksia voivat hakea myös yksityiset henkilöt. Liikunnan avustuksia myönnetään ainoastaan rekisteröidyille yhdistyksille.

Avustushakemus tehdään verkossa

Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella. Nettiosoitteesta www.jyvaskyla.fi/avustukset löytyy lisätietoja avustuksista, tarkemmat hakuohjeet ja linkki sähköiseen hakemukseen. Avustusten hakemiseen liittyvä neuvontapalvelu on auki Jyväskylä-neuvonnassa kauppakeskus Forumissa (Asemakatu 7) 18.-22.1. klo 10-13 ja tammikuun viimeisellä viikolla 25.-29.1. klo 10-15. Tarvittaessa avustushakemuksen voi tehdä myös neuvonnassa, jossa saa henkilökohtaista opastusta lomakkeen täyttämiseen.

Tiedustelut: Jyväskylä-neuvonta p. 014 266 0112, jklneuvonta(at)jkl.fi

www.jyvaskyla.fi/avustukset

Lisätietoja:
kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Mari Aholainen p. 014 266 4040, mari.aholainen(at)jkl.fi

15.1.2016Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje