Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Rock Academyn alkuvuoden musiikkiklinikoissa vierailevat Jartse Tuominen, Noora Louhimo, Ben Granfelt sekä Mokoman Saikkonen ja Aalto

Jyväskylä Rock Academyn alkuvuoden musiikkiklinikoissa vierailevat Jartse Tuominen, Noora Louhimo, Ben Granfelt sekä Mokoman Saikkonen ja Aalto

Jyväskylä Rock Academyn tammi-helmikuun avoimissa ja maksuttomissa musiikkiklinikoissa kuullaan erityisesti kitaristeja, mutta mukaan mahtuu myös opastusta lavaesiintymiseen.

Keskiviikkona 20.1. Veturitalleille saapuu kitaristi Jartse Tuominen. Tuominen on julkaissut neljä soololevyä ja on esiintynyt yli sadalla muulla levytyksellä. Tuottelias kitaristi työskentelee Suomen lisäksi toisessa kotimaassaan Yhdysvalloissa. Torstaina 21.1. Battle Beast -yhtyeen Noora Louhimo opastaa yhtyeitä ja artisteja lavaesiintymisessä.

Seuraavan viikon keskiviikkona 27.1. kitaraklinikassa esiintyy Ben Granfelt, joka on Ben Granfelt Bandin lisäksi tuttu muun muassa yhtyeistä Gringos Locos ja Leningrad Cowboys. Granfeltin taidot on huomattu myös ulkomailla. Kitaristi soitti vuosina 2001 – 2004 brittiläisessä Wishbone Ash-yhtyeessä.

Keskiviikkona 3.2. suomalaisen metallin ystäviä ilahduttavat Mokoman kitaristit Kuisma Aalto ja Tuomo Saikkonen. Kaksikko kertoo luotsaamansa Sakara Records –levy-yhtiön toiminnasta kitaransoiton lomassa.

Kaikille avoimet ja maksuttomat musiikkiklinikat järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla klo 18 – 20. Veturitallien Kulttuurikahvila Kiskosta on mahdollista ostaa kahvia, teetä, limsaa ja leivonnaisia.

Jyväskylä Rock Academy ja Rock Academy Finland

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014.
Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Valmennus tapahtuu musiikkiklinikoilla, keikoilla ja studioissa.
Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu vuodesta 2011 toimineen Turku Rock Academyn pohjalta, josta vastaa Turun nuorisopalvelut. Rock Academy Finland -hanke on laajentunut Turun ja Jyväskylän lisäksi pääkaupunkiseudulle, Tampereelle, Joensuuhun ja Raumalle.

Lisätiedot:
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4861

Esa Linna
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4244

14.1.2016Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje