Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jorma Uotinen, Johanna Försti ja tanssin palo loistavat Jyväskylä Sinfonian Tähtitanssiaisissa 27.1.

Jorma Uotinen, Johanna Försti ja tanssin palo loistavat Jyväskylä Sinfonian Tähtitanssiaisissa 27.1.


TanssiaiskuvaJyväskylä Sinfonia valloittaa jälleen uuden genren, kun Tähtitanssiaiset-konsertti yhdistää sinfoniaorkesterin ja kilpatanssien lumoavan maailman. Keskiviikkona 27.1. klo 19 Jyväskylän Paviljongissa tanssiseura Tepikan kilpatanssiparit junioreista senioreihin asti esittelevät taitojaan vakio- ja latinalaistansseissa, ja musiikki koostuu muun muassa tanssijalkaa vipattavista quickstepeistä ja tangoista, kauniista wienervalsseista, letkeästä sambasta ja tulisesta paso doblesta.

Konsertin juontaa Jorma Uotinen, joka samalla kertoo eri tanssilajien ominaisuuksista persoonalliseen tyyliinsä. Laulajana nähdään Suomen Mahalia Jacksoniksikin nimetty Johanna Försti – tosin yllätyksellisen illan aikana mikrofoniin saattaa tarttua yksi jos toinenkin. Konsertin johtaa kapellimestari Ari Rasilainen, ja ilta huipentuu koko yleisön tanssiaisiin orkesterin säestyksellä!

Lue lisää konsertista
Tepika
Jorma Uotinen
Johanna Försti
Kuvapankki

Liput:
26 / 24 / 12 € teatterin lippumyymälästä tai
28,50 / 26,50 / 14,50 € (hinnat sisältävät palvelumaksut) Lippupisteestä

Lisätiedot:
Viestintä- ja markkinointipäällikkö Jenni Hakola
jenni.hakola[at]jkl.fi

14.1.2016Jenni Hakola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje