Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Nuorten maksuttomat LiikuntaLaturin vuorot alkavat 11.1.

Nuorten maksuttomat LiikuntaLaturin vuorot alkavat 11.1.

13–19-vuotiaden maksuttoman LiikuntaLaturin kevätkausi alkaa Jyväskylässä 11.1.2016. Nuorille on luvassa 14 eri lajia ja 17 maksutonta liikuntavuoroa viikossa eri puolilla Jyväskylää. Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki tytöt ja pojat liikuntataidoista riippumatta. Mukaan ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin aktiiviset harrastajat ja urheilijatkin. Kevätkausi jatkuu 21.4. saakka.

Kehonpainoharjoittelu ja kuntosali jatkavat edelleen suosittuina trendilajeina. Kuntosalivuorot ovat olleet todella suosittuja myös LiikuntaLaturissa. – Nyt uutuutena on Toiminnallinen voimaharjoittelu Harjun Woiman tilassa Woimanpesässä Huhtasuolla. Ryhmä kokoontuu maanantaisin kello 17–18, kertoo liikunnanohjaaja Reeta Jääskeläinen Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluista. Jääskeläinen kuvaa tunnin olevan monipuolista lihaskuntoharjoittelua oman kehon painolla ja erilaisilla voimailuvälineillä. - Liikkeet suoritetaan omaan tahtiin ja jokainen voi valita itselleen sopivan painoisen kuorman joten tunti sopii hyvin eri tasoisille liikkujille.

LiikuntaLaturi tavoitti yli 1000 kävijää vuonna 2015

Mennyt syyskausi aloitti LiikuntaLaturin viiden toimintavuoden. Alkujaan toiminta alkoi kolmivuotisena hankkeena, jolloin ensimmäisellä syyskaudella 2011 toiminta tavoitti 128 nuorta eri harrasteryhmien pariin. Syyskaudella 2015 toiminta on kasvanut jälleen ja tavoitti nyt reilut 1000 eri nuorta.

Lisätietoja: liikunnanohjaaja Reeta Jääskeläinen p. 014 266 7530, reeta.jaaskelainen[at]jkl.fi
http://www.jyvaskyla.fi/liikuntalaturi

11.1.2016Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje