Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 18.1.2016

Varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 18.1.2016

Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalvelujen asiakasraati käynnistää kevään toimintakauden maanantaina 18.1. Kokouksen teemana on lasten häirintä ja kiusaaminen sekä niihin puuttuminen varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaat voivat jättää kommentteja ja kysymyksiä asiakasraadin käsittelyyn 15.1. mennessä osoitteessa
www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati. Nettisivulta löytyvät myös raadin aikaisempien kokousten muistiot.

Asiakasraati voi käsitellä kokouksessaan yleisellä tasolla olevia varhaiskasvatukseen liittyviä kehittämis- ja parannusehdotuksia. Yksittäisten päiväkotien, perhepäivähoitajien tai kerhojen toimintaan raati ei voi ottaa kantaa.

Asiakasraati on varhaiskasvatuksen asiakkaista koottu kehittämisfoorumi. Asiakasraadissa keskustellaan päivähoidon laatuun ja sen kehittämiseen liittyvistä asioista sekä kootaan yhdessä parannusehdotuksia kehittämistyön pohjaksi varhaiskasvatuksen johtoryhmälle.

Lisätietoja:
asiakaspalvelupäällikkö Heli Arnberg, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 7746
palvelupäällikkö Tuija Pajunen, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 3318

8.1.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje