Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän sosiaaliohjauksen päivystys Säynätsalossa jatkuu terveysaseman tiloissa

Jyväskylän sosiaaliohjauksen päivystys Säynätsalossa jatkuu terveysaseman tiloissa

Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön sosiaaliohjauksen päivystys Säynätsalossa jatkuu 11.1.–30.5. maanantaisin uudessa paikassa, Säynätsalon terveysasemalla osoitteessa Parviaisentie 7.

Kevätkaudella sosiaaliohjaajan kanssa voi asioida kello 11–13 ajanvarauksella ja kello 13–15 ilman ajanvarausta. Koulujen talviloman eli viikon 9 ajan palvelu on suljettuna.

Sosiaaliohjauksen Säynätsalon päivystys on tarkoitettu erityisesti uusille asiakkaille. Sosiaalityön asiakkuudessa jo olevien toivotaan asioivan Hannikaisenkadun sosiaaliasemalla.

Alueen sosiaaliohjaajan kanssa voi asioida ajanvarauksella Hannikaisenkadun sosiaaliasemalla. Ajanvarauksen voi tehdä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9–10 sekä tiistaisin ja torstaisin kello 14–15 puhelinnumerossa 014 266 7512.

Sosiaaliohjaajan puoleen voi kääntyä esimerkiksi taloudellisen toimeentulon tai asumisen huolissa, opiskelun ongelmatilanteissa, erotilanteissa tai kun tarvitsee ohjausta ja neuvontaa sosiaalipalveluihin liittyen.


Lisätietoja:
- johtava sosiaalityöntekijä Päivi Junnilainen, p. 014 266 3403
- www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/sosiaaliasemat/saynatsalo

7.1.2016Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje