Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarilla Jyväskylässä yli 358 000 kävijää vuonna 2015

Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarilla Jyväskylässä yli 358 000 kävijää vuonna 2015

Jyväskylän vesiliikunnan helmessä AaltoAlvarilla kävi viime vuonna kuntoaan kohottamassa 358 293 kävijää. Kävijämäärä kasvoi edellisvuoteen verrattuna lähes 6 prosenttia, mikä vastaa noin 20 000 käyntikerran kasvua. Vastaavalla ajanjaksolla tulot kasvoivat ennätyskorkealle ollen 1 538 987 euroa. Kasvua edellisvuoteen kertyi yli 8 prosenttia.

Suurin kävijämäärä yksittäisistä kalenterikuukausista saavutettiin AaltoAlvarilla maaliskuussa, jolloin asiakasmäärä kohosi lähes 45 000 käyntikertaan. Tuolloin saavutettu käyntimäärä oli samalla uimahallin suurin kuukausikohtainen kävijämäärä peruskorjauksen jälkeen. Maaliskuussa väkeä veti uimaan etenkin valtakunnallinen Ui Kesäksi Kuntoon – kampanja, joka järjestetään myös alkaneena vuonna 1.-31.3.2016. Myös loppuvuosi oli onnistunut kävijämäärien suhteen, syyskuusta joulukuuhun ylitettiin joka kuukauden vastaavat edellisvuosien kävijämäärät.

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut haluaa kiittää asiakkaitaan onnistuneesta vuodestaan ja tarjoaa edulliset tarjouskampanjatuotteet sekä AaltoAlvariin että Wellamoon 9.-10.1. Tarjous koskee 20- ja 50 – kerran sarjatuotteita. Samalla lipulla pääsee sekä ohjatun liikunnan ryhmiin, kuntosalille, uimaan että nauttimaan kylpyläpuolen poreista. Sarjatuotteissa ei ole rajattu käyttöaikaa.

Lue lisää tarjouskampanjasta osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/aaltoalvari

Ohjatun liikunnan kevätkausi starttaa tällä viikolla

Normaalin aikataulun mukaiset ohjatun liikunnan ryhmät käynnistyvät tästä viikosta alkaen. Tarjolla on tuttuun tapaan erilaisia sisäliikuntatunteja AlvaCrossista ja Voimastepistä lempeään Joogaan ja Kehonhallinta/ Pilatekseen. Vesiliikunnassa on vaihtoehtoina tarjolla muun muassa niin tuttua vesijumppaa, kuin hieman haastavampiakin lajeja kuten Vesiaerobicia ja -juoksua. Maksuttomat uimahallikuljetukset eri asuinalueilta jatkuvat maanantaista 11.1. alkaen.

Kaikkiin uimahalleilla kokoontuviin jumppiin pääsee osallistumaan normaaleilla sisäänpääsymaksuilla sisältäen myös uinnin ja kuntosalin käynnin. Ryhmät jatkuvat toukokuun puoleen väliin saakka. Talvilomaviikolla 9/2016 on ohjatuissa liikunnan ryhmissä poikkeusaikataulu.

Lisätietoja ohjatun liikunnan ryhmistä osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/liikunta/ohjattu_liikunta

Lisätietoa maksuttomista uimahallikuljetuksista http://www.jyvaskyla.fi/liikunta/ohjattu_liikunta/iakkaat/uimahallikuljetukset

Lisätietoja: liikuntajohtaja Pekka Sihvonen p. 014 266 4247, pekka.sihvonen@jkl.fi


5.1.2016Henri Nyholm

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje