Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Battle Beastin Noora Louhimo opettaa lavaesiintymistä Jyväskylä Rock Academyn klinikassa keskiviikkona 13.1. 2016

Battle Beastin Noora Louhimo opettaa lavaesiintymistä Jyväskylä Rock Academyn klinikassa keskiviikkona 13.1. 2016

Battle Beast -yhtyeen Noora Louhimo opastaa yhtyeitä ja artisteja lavaesiintymisessä Jyväskylän Veturitalleilla keskiviikkona 13.1. 2016 klo 18:00. Tilaisuus on osa Jyväskylä Rock Academyn klinikoita.

Noora Louhimo on toiminut power metal -yhtye Battle Beastin laulajana vuodesta 2012. Viime vuonna ilmestynyt Unholy Saviour – albumi nousi Suomen albumilistan kärkisijoille. Yhtye jatkaa 13 maata kattavaa Euroopan kiertuettaan taas helmikuussa.

Kaikille avoin ja maksuton musiikkiklinikka järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla klo 18 – 20. Veturitallien Kulttuurikahvila Kiskosta on mahdollista ostaa mm. kahvia, teetä, limsaa ja leivonnaisia.

Jyväskylä Rock Academy ja Rock Academy Finland

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Valmennus tapahtuu musiikkiklinikoilla, keikoilla ja studioissa.

Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu vuodesta 2011 toimineen Turku Rock Academyn pohjalta, josta vastaa Turun nuorisopalvelut. Rock Academy Finland -hanke on laajentunut Turun ja Jyväskylän lisäksi pääkaupunkiseudulle, Tampereelle, Joensuuhun ja Raumalle.

Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4861

Esa Linna
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4244

30.12.2015Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje